Overzicht EAZYTIPS

Overzicht EAZYTIPS

VIDEO'S

Wist je dat je EAZYFIX ook kunt gebruiken als supersterke lijm? En dat je Plamuur over de Houtrotvuller kunt gebruiken, waardoor je alle oneffenheden eenvoudig weg kunt werken? Met deze handige tips kun je jouw reparatie zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk uitvoeren. EAZYFIX helpt je graag bij het uitvoeren van jouw houtreparatie! Bekijk de video’s en start met repareren.

lijm maken
Video afspelen

EAZYFIX® gebruiken als lijm

EAZYFIX is ook te gebruiken als sterke lijm Gebruik een beetje Houtrotvuller of Plamuur op hout, metaal of steen en het zit weer stevig vast.

finishing touch reparatie
Video afspelen

kozijnreparatie finishing touch

Met de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller boots je gemakkelijk alle details van een kozijn na. Zo zie je niet eens meer dat het kozijn ooit beschadigd was.

plamuur over houtrotvuller
Video afspelen

plamuur over houtrotvuller

Ben je na uitharding van de Houtrotvuller nog niet helemaal tevreden? Gebruik Plamuur over de Houtrotvuller om alle oneffenheden weg te werken. Zo kun je een perfect glad resultaat bereiken. 

Modelleren
Video afspelen

Modelleren

Het Kunststof Reparatiemes kun je op verschillende manieren gebruiken. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als mal voor je houtrotreparatie.

rot hout repareren
Video afspelen

Houtrot zelf verwijderen

Deze Eazy-tip video geeft weer hoe effectief een frees houtrot verwijdert. Gebruik hiervoor een multitool en een speciale kop om houtrot te frezen.

Nitrile wegwerphandschoenen
Video afspelen

Handschoenen truc

Ruim je afval makkelijk op in de Nitril Wegwerphandschoenen van EAZYFIX. Zo repareer je houtrot efficiënt en super schoon.

spleten hout opvullen
Video afspelen

Dop openen en sluiten

In deze EAZYTIP-video zie je hoe je de Houtrotvuller opent en sluit. Het is belangrijk dat je de componenten altijd van elkaar blijft scheiden.

heteluchtpistool
Video afspelen

Gereedschap schoonmaken

Zo kun je uitgeharde resten Houtrotvuller of Plamuur makkelijk van je gereedschap krabben. Liever voorkomen dan genezen? Gebruik de Reinigingsdoekjes van EAZYFIX.

Hout opvullen
Video afspelen

Houtrot in kozijn

Houtrot repareren met de Houtrotfrees, Houtversterker en Houtrotvuller. Zo bereik je gemakkelijk een onbeperkt duurzaam resultaat.

Video afspelen

eazyfix® mengen

Het is belangrijk om de 2 componenten Houtrotvuller goed te mengen. In deze video laten we je zien hoe je dit het beste kunt doen. 

Houtrotvuller gebruiken
Video afspelen

houtrotvuller aanbranden

Deze EAZYTIP laat zien hoe je de Houtrotvuller aanbrandt. Het is belangrijk om een dun laagje te smeren. Zo hecht de pasta aan het hele oppervlak.

Plastic reparatie
Video afspelen

plastic gebruiken

Een handige tip is om plastic te gebruiken bij een reparatie. De reden hiervan is dat Houtrotvuller of Plamuur niet hecht aan plastic. Bekijk in deze video hoe je plastic kan gebruiken. 

Video afspelen

Reparatie dikte

In deze EAZYTIP-video zie je precies hoe diep je reparatie moet zijn. Haal de rotte plekken weg en zorg ervoor dat je ook minimaal 5 mm rondom de rotte plekken met een frees weghaalt. 

houtrotvuller bewerken
Video afspelen

houtrotvuller bewerken

Het is heel gemakkelijk om de uitgeharde Houtrotvuller te bewerken. Bekijk de video en bewerk de Houtrotvuller als hout. 

Video afspelen

Muurvuller Tuitje afsnijden

Deze EAZYTIP laat zien hoe je gemakkelijk het tuitje van de Muurvuller afsnijdt om grotere gaten in muren te kunnen repareren.

Video afspelen

Plug verwijderen

Het is gemakkelijk om een plug uit de muur te verwijderen. Bekijk de EAZYTIP video en verwijder met gemak elke plug.

Video afspelen

Muurvuller uitgehard in tuitje

Het kan gebeuren dat de Muurvuller uithard in het tuitje. Met deze EAZYTIP laten we zien hoe je het gemakkelijk los krijgt.

Video afspelen

Muurvuller makkelijk afstrijken

Deze EAZYTIP laat zien hoe je de Muurvuller makkelijk kunt afstrijken met het meng- en plamuurmes.

Maandelijks klustips ontvangen?

Nieuwsbrief (Widget)

Scroll naar boven