werken bij eazyfix

Werken bij EAZYFIX

Werken bij EAZYFIX betekent aan de slag gaan voor een merk dat de beste oplossing biedt voor doe-het-zelvers. Onze houtreparatie producten liggen al in meer dan 250 winkels verspreid over heel Nederland. Bij EAZYFIX krijg je een divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om te groeien en initiatieven te ontplooien. Wil je onderdeel worden van een gezellig team? Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

Kom jij ons team versterken?

IMG_7315 (3)

Stagiair(e) Online Marketing

EAZYFIX® is op zoek naar een (Online) Marketing stagiair(e) voor de periode februari tot en met juli 2022. Ben jij op zoek naar een meewerkstage, heb je interesse in Online Marketing en kun je goed zelfstandig werken? Bekijk onze vacature.

Ontwerp zonder titel (25)

Stage Communicatie en Multimediadesign

Per januari 2023 zijn wij op zoek naar een multimedia  meewerkstagiair(e). Tijdens deze stage ben je mede verantwoordelijk voor een groot deel van de multimedia content. Denk hierbij aan video’s/fotografie/nieuwsbrieven etc.

"

Afstudeerstage internationalisering EAZYFIX

Per februari 2023 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, proactieve afstudeerstagiair(e). Deze stage staat in het teken van marktonderzoek en het online uitbreiden van het EAZYFIX assortiment naar andere landen wereldwijd. Ga jij de uitdaging aan? Sluit je aan bij ons team!

Stagiair Sales

Stagiair(e) Sales

Ben jij op zoek naar een meewerkstage voor de periode februari tot en met juli 2021? Heb jij interesse in Sales, kun je goed zelfstandig werken en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature en solliciteer. 

"

Happy Customer Medewerker (40 uur)

Heb je ook regelmatig het gevoel dat je beter behandeld wilt worden als klant en wil jij jouw klanten wel écht blij maken? Kom dan bij EAZYFIX aan de slag en verras klanten met jouw advies en hulp waar nodig. Aan de telefoon, via Whatsapp, of social media.

Online training

Verkoop Adviseur - Doe-het-zelf en speciaalzaken

Als Verkoop Adviseur ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhouden van de productpresentatie bij alle verkooppunten van EAZYFIX, zowel in de verfspeciaalzaken als bij de bouwmarkten en hun hoofdkantoren. Je bent het eerste aanspreekpunt van de winkels waar de producten van EAZYFIX© verkocht worden en ondersteunt deze optimaal om hun kennis en omzet van EAZYFIX© producten te verhogen.

Kopje koffie

Open sollicitatie

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar het is zeker mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Stuur je CV en motivatie naar info@eazy-fix.com.  

 

 

Scroll naar boven