Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

werken bij eazyfix

Werken bij EAZYFIX betekent aan de slag gaan voor een merk dat de beste oplossing biedt voor doe-het-zelvers. Onze houtreparatie producten liggen al in meer dan 180 winkels verspreid over heel Nederland. Bij EAZYFIX krijg je een divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om te groeien en initiatieven te ontplooien. Wil je onderdeel worden van een gezellig team? Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

Kom jij ons team versterken?

IMG_7315 (3)

Stagiair(e) Online Marketing

EAZYFIX® is op zoek naar een (Online) Marketing stagiair(e) voor de periode februari tot en met juli 2022. Ben jij op zoek naar een meewerkstage, heb je interesse in Online Marketing en kun je goed zelfstandig werken? Bekijk onze vacature.

Stagiair Sales

Stagiair(e) Sales

Ben jij op zoek naar een meewerkstage voor de periode februari tot en met juli 2021? Heb jij interesse in Sales, kun je goed zelfstandig werken en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature en solliciteer. 

Kopje koffie

Open sollicitatie

Zie je geen vacature die bij je past? Het is zeker mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Stuur je CV en motivatie naar info@eazy-fix.com.  

Vacature stagiair marketing

Accountmanager

Als accountmanager ben je onder andere verantwoordelijk voor de inrichting van de productpresentatie bij alle verkooppunten van EAZYFIX. Je bent het eerste aanspreekpunt van de winkels en ondersteunt deze optimaal om hun kennis en omzet te verhogen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van verkooppunten binnen Nederland.  

 

 

Scroll naar top

Repareer alle muurschades in jouw huis in één handomdraai met de EAZYFIX® Premium Muurvuller. De Muurvuller zit in een handige koker met tuit, waardoor jij de Muurvuller direct in de muurgaatjes aanbrengt. Nu verkrijgbaar in onze webshop.