Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Blogs

Zelf houtrot repareren

Zelf houtrot repareren? De 5 meest gemaakte fouten

Overweeg je om zelf aan de slag te gaan met Houtrotvuller? Hiermee kun je prachtige resultaten boeken. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt! Anders creëer je geen vaste, maar een tijdelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat jouw reparatie wél mooi en sterk blijft, geven we je de 5 grootste valkuilen bij het repareren van houtrot.

Lees deze blog
hout frezen

Houtrot verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest

Houtrot frezen is nu ook makkelijk voor doe-het-zelvers met onze nieuwe Houtrot Frees. Past in iedere multitool en is ideaal voor het verwijderen van houtrot.

Lees deze blog
hout herstellen met epoxy

Vulmiddel hout

Vulmiddel wordt ook wel houtrotvuller of plamuur genoemd. Vulmiddel is namelijk bedoelt om gaten, kieren of beschadigingen in hout op te kunnen vullen.

Lees deze blog
Houtrot repareren

Grote houtrot gaten in hout repareren: zo pak je dat aan

Houtrot kan zorgen voor grote gaten in een houten kozijn. Deze gaten vul je op met een hoogwaardige epoxy Houtrotvuller. In deze blog leggen we uit hoe je dit het best kunt doen.

Lees deze blog
Plamuur

Hout repareren met epoxy plamuur

Doe-het-zelvers kiezen steeds vaker voor de voordelen van epoxy. Ontdek waarom je eigenlijk altijd zou moeten kiezen voor een 2 componenten epoxy plamuur in plaats van een gewone polyester plamuur.

Lees deze blog
Epoxy schuren

Renovatie kozijn zelf uitvoeren

Last van houtrot in je kozijn en zijn er net te veel rotte plekken om het te kunnen repareren? Dan is kozijn renovatie een goede oplossing. Volledige kozijnvervanging is dus niet nodig!

Lees deze blog
rot kozijn repareren

Houtrot in je kozijn? Wij hebben de oplossing!

Houtrot in je kozijnen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aanpakken om verdere schade te voorkomen. Maar hoe weet je waar het houtrot zich precies bevindt en dus waar je moet repareren?

Lees deze blog
Houtrotstop

Houtrotstop is eigenlijk een houtversterker!

Houtrotstop wordt ook wel houtversterker genoemd. De Houtrotstop van EAZYFIX® versterkt het hout en zorgt ervoor dat de Houtrotvuller beter hecht aan het te repareren houtoppervlak.

Lees deze blog
de beste 2 componenten houtrotvuller

De voordelen van EAZYFIX Houtrotvuller

In deze blog leggen wij je uit waarom je altijd zou moeten kiezen voor 2-componenten epoxy houtrotvuller.

Lees deze blog
houten vloeren specialist

5 redenen om je houtrotschade te laten repareren

Last van houtrot en geen handige doe-het-zelver? Wij geven je 5 redenen waarom je de houtreparatie zou uit moeten laten voeren door een houtrot specialist.

Lees deze blog
Scroll naar top

KLEINE HOUTSCHADES REPAREREN? LEER HET OP DINSDAG 5 OKTOBER OM 19.00 UUR

Kleine houtschades in huis? In onze gratis online training leren wij jou hoe je snel én gemakkelijk scheuren, gaten, noesten en krassen in jouw huis repareert. Volg de training:

Binnen één uur repareren met de Plamuur

Schrijf je nu gratis in en zorg dat je erbij bent!