Onze succesgarantie uitgelegd

Onze succesgarantie uitgelegd

Heb je houtrot ontdekt en wil je dit zelf repareren? Dat kan! Met EAZYFIX® is een reparatie snel, gemakkelijk en helemaal niet duur. Houtrot repareer je al in vier gemakkelijke stappen. Je krijgt daarbij 100% succesgarantie op je reparatie. Je bent dus altijd verzekerd van een perfect en blijvend resultaat!

 

Wij van EAZYFIX® bieden een 100% succesgarantie op jouw reparatie. Als je ons stappenplan voor een houtrotreparatie volgt, ben je gegarandeerd van een mooi en duurzaam resultaat. Zo kun je echt lang genieten van je werk. We leggen je graag uit wat onze succesgarantie precies inhoud.

Scherm­afbeelding-2023-01-23-om-14.48.23-1.png

Wij staan altijd voor je klaar

Als je houtrot gaat repareren, kun je terecht bij onze Klusacademy. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je houtrot herkent, verwijdert en repareert. Dat doen we door middel van handige infographics, duidelijke foto’s, goede teksten en fijne video’s. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd terecht bij onze FAQ, of kun je een van onze medewerkers om professionele hulp vragen. Is het resultaat toch niet helemaal wat je gehoopt had? Dan komt één van onze professionals graag bij je langs om de reparatie alsnog tot een goed eind te brengen.

De hoogste kwaliteit

Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk. Onze producten zijn dan ook allemaal met aandacht gemaakt en van de hoogste kwaliteit. Wat je daaraan hebt? Je reparatie blijft lang mooi: geen lelijke barsten of inzakkingen na al een paar maanden. Dankzij onze producten kun je jarenlang genieten van je reparatie. Daarbij ga je gemakkelijk aan de slag met onze producten. Zo is onze Premium Houtrotvuller stevig en gemakkelijk aan te brengen en is ons Plamuurmes handzaam en eenvoudig schoon te maken. Toch niet helemaal tevreden met een van onze producten? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een oplossing.

Je reparatie blijft lang goed

Dankzij die hoge kwaliteit, blijft je reparatie lang mooi. De meest duurzame producten voor doe-het-zelvers en houtreparaties, vind je dan ook bij ons. Dat weten we zeker. Om dat te ondersteunen, geven we jouw reparatie met de EAZYFIX® Houtrotvuller of Plamuur 5 jaar complete garantie. Binnen 5 jaar toch niet tevreden? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Direct aan de slag met jouw reparatie!

Heb je houtrot ontdekt, of wil je houtschade repareren? Dan kun je aan de slag met onze producten. Al onze producten vind je in onze webshop, hiervoor geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Je kunt dus vrijwel direct aan de slag met jouw reparatie. In onze Klusacademy leggen we je precies uit hoe je onze producten gebruikt. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar boven