fbpx

Klantenservice

REPAIR CARE HOME B.V. / EAZYFIX®

Klantenservice

VERZENDEN

Verzending via onze partner Quofi

Het versturen van bestellingen wordt in samenwerking gedaan met Quofi. Hierbij geldt: op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis! Je bestelling wordt verstuurd met PostNL. Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een mail met de indicatietijd voor aflevering.

Wij verzenden alleen binnen Nederland. Voor bestellingen naar Groot-Brittannië en Duitsland, hebben wij aparte websites:

Groot-Brittannië: eazy-fix.co.uk
Duitsland: eazy-fix.de

De verzendkosten in Nederland bedragen €4,99 per bestelling. Vanaf €40 hanteren wij gratis verzending.

Heb je nog vragen over onze verzendmethoden? 
Laat het ons weten via: nlsupport@eazy-fix.com of bel: 085 201 201 1.

RETOURNEREN

Recht op retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via nlsupport@eazy-fix.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: indien je een reparatiepakket wilt retourneren, kun je dit alleen in zijn geheel doen. Je kunt geen losse producten uit dit pakket retourneren omdat er een kortingspercentage op deze pakketten zit.

BETAALMETHODEN

In Nederland bieden we de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL
Je kan je bestelling via iDEAL betalen als je interbankiert bij een van de volgende banken: ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq of Moneyou.

Bij een iDEAL betaling wordt het bedrag direct van jouw rekening afgeschreven.

Creditcard
Bij ons kan je ook veilig betalen met creditcard. Wij accepteren creditcards van de volgende aanbieders: Visa, Maestro, MasterCard American Express.

PayPal
Tot slot kan je je bestelling bij ons ook betalen met PayPal. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de PayPal website om je betaling te voldoen en je bestelling te bevestigen.

Al deze betaalmethoden zijn gratis. Heb je nog vragen over onze betaalmethoden?
Neem contact met ons op via nlsupport@eazy-fix.com of bel: 085 201 201 1.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij zijn graag transparant over onze producten en diensten. Meer weten? Lees hier onze algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen

ALGEMEEN

WAAROM EAZYFIX® PRODUCTEN?
Eindelijk een aanbod van goede houtrotvullers en gereedschap om houtrot in kozijnen en schade in andere houten onderdelen van je huis definitief te repareren! EAZYFIX® heeft goed geluisterd en gekeken naar de wensen van jullie en daarop een aanbod ontwikkeld dat makkelijk (véél makkelijker dan de bestaande producten) te gebruiken is. Daarnaast gaan de reparaties met EAZYFIX® producten langer mee dan welke doe-het-zelf houtrotvuller dan ook. Het is ontwikkeld om te gebruiken door iedereen én om een blijvende reparatie te doen. Veel succes én plezier met het gebruik ervan! Je zult tevreden zijn met hoe makkelijk het te gebruiken is en -even belangrijk- met het eindresultaat dat ook na lange tijd goed blijft.
HOE REPAREER IK HOUTROT MET EAZYFIX® HOUTROTVULLER?

De Houtotvuller is specifiek geschikt voor het opvullen van gaten die zijn ontstaan door houtrot en gebruik je het best in combinatie met de Houtversterker.

Om te zien hoe je zelf gemakkelijk houtrot repareert, ga je naar de kluscoach pagina.

HOE REPAREER IK HOUTSCHADE MET EAZYFIX® PLAMUUR?

De Premium Plamuur is geschikt voor het snel repareren van kleine beschadigingen en gebreken. Bijvoorbeeld voor het opvullen en gladstrijken van scheuren, gaten en noesten. Ook wanneer een houtreparatie niet volledig glad is, kun je de plamuur over de houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken.

Om te zien hoe je zelf gemakkelijk (kleine) houtschades repareert, ga je naar de kluscoach pagina.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE HOUTROTVULLER EN PLAMUUR

De houtrotvuller is echt voor die gevallen dat er door de weersomstandigheden schade of houtrot is ontstaan. De werking van het hout moet ook na de reparatie kunnen worden opgevangen door de Houtrotvuller. Anders kan de houtrot weer opnieuw ontstaan. De EAZYFIX® Premium Houtrotvuller kan deze spanningen aan waardoor de reparatie niet kan gaan scheuren.

De EAZYFIX® Premium Plamuur is er voor de kleine schades of oneffenheden die op andere manieren dan spanningen, zijn ontstaan. Dit kunnen boor- of spijkergaatjes zijn, of deukjes in het hout. Met de Plamuur kan je alle oneffenheden dus mooi en strak afwerken.

Ook wanneer een houtreparatie niet volledig glad is, kun je de Plamuur over de houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken.

WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN VAN EPOXY?

Zowel de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller als EAZYFIX® Premium Plamuur zijn op basis voor hoogwaardige Epoxy. Wat zijn de voor- en nadelen van Epoxy?

Voordelen:

1. Epoxy is oersterk en tegelijkertijd elastisch. Belangrijk wanneer je het op hout gebruikt, omdat hout zelf ook elastisch is. Het is belangrijk dat de reparatie mee kan bewegen met de werking van het hout, omdat er anders scheuren ontstaan.
2. Epoxy is makkelijk schuurbaar.
3. Het hecht zeer goed aan het hout.
4. Epoxy behoudt zijn vorm tijdens het uitharden en zakt daardoor niet uit.
5. In de reparatie plaats je later gemakkelijk spijkers en schroeven.
6. Epoxy is erg duurzaam (veel duurzamer dan hout) en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Zo ben je er zeker van dat je reparatie onbeperkt meegaat.

Nadelen:

1. Epoxy is een chemisch product. Werk daarom altijd met nitril handschoenen. Dit biedt volledige bescherming van de huid.
2. Pasta’s op epoxybasis zijn superieur, maar prijziger ten opzichte van pasta’s op basis van polyester.

WAAROM IS EAZYFIX® PRIJZIGER DAN BOUWMARKT-HOUTROTVULLERS?

De pasta’s van EAZYFIX® zijn op basis van hoogwaardige epoxy in plaats van goedkopere polyester. Meer weten over de voordelen? Bekijk deze blogpagina.

VERKOOPPUNTEN

WAAR ZIJN DE PRODUCTEN VAN EAZYFIX® TE KOOP?

Het hele assortiment is verkrijgbaar op onze webshop pagina.

Daarnaast zijn onze producten verkrijgbaar in verschillende verfspeciaalwinkels door het hele land. Bekijk alle verkooppunten om te zien of er een bij jou in de buurt zit.

WAAROM IS EAZYFIX® NIET VERKRIJGBAAR IN REGULIERE BOUWMARKTEN?

EAZYFIX® is ontwikkeld voor de meer professionele doe-het-zelvers, voor wie de hoogste kwaliteit belangrijker  is dan de laagste prijs.

GEBRUIK

WAAROM GEBRUIK JE HOUTVERSTERKER BIJ HOUTROTVULLER?

Hout wordt in de loop van de tijd altijd wat zachter onder invloed van de omstandigheden. Wanneer je op een zachte ondergrond een hardere houtrotvuller gebruikt, dan kun je voorstellen dat dat niet de meest duurzame reparatie wordt.

Houtversterker versterkt het hout en creëert daarmee een stevig hechtvlak voor de Houtrotvuller.

Houtversterker gebruik je over het algemeen alleen bij onze Houtrotvuller. Onze Plamuur gebruik je namelijk vooral bij (kleine) houtbeschadigingen. De ondergrond hoef je in deze gevallen meestal niet te versterken.

WAAROM MOET JE DE UITGEHARDE PLAMUUR EN HOUTROTVULLER SCHUREN?

Bij de uitharding van de producten, ontstaat er een onzichtbaar laagje bovenop de reparatie. Op dit laagje kan niets hechten, dus ook geen verf of een nieuwe laag Houtrotvuller of Plamuur. Dit laagje moet daarom eraf geschuurd worden. Dit kan met de hand of machinaal. Hierna kan de volgende laag (bijv. verf of plamuur) er uitstekend op worden aangebracht.

WAT ZIJN DE BESTE WEERSOMSTANDIGHEDEN OM HET HOUT TE REPAREREN?

Het belangrijkste is dat het droog weer is tijdens het repareren. De temperatuur is niet heel belangrijk, maar let wel op dat het niet warmer is dan 30° C en je nooit in de zon repareert of de reparatie in de zon laat uitharden. De verwerkings- en uithardingstijd is dan een stuk korter. Vanzelfsprekend is het ook niet aan te raden om de houtrotreparatie uit te voeren bij een temperatuur onder de 0° C

KUN JE DE HOUTROTVULLER EN PLAMUUR OOK BINNENSHUIS GEBRUIKEN?

Jazeker! De pasta’s van EAZYFIX® veroorzaken geen schadelijke dampen en zijn daarmee zowel binnen als buiten te gebruiken.

WELK GEREEDSCHAP HEB IK NODIG BIJ EEN HOUTROT REPARATIE?

Dat verschilt per reparatie. Op de webshop pagina vind je starterspakketten op maat. Voordelig dan losse producten en zo weet je zeker dat je alles in huis hebt.

HOE MAAK IK MIJN GEREEDSCHAP SCHOON?

Na de reparatie maak je je gereedschap gemakkelijk schoon met de EAZYFIX® schoonmaakdoekjes. Doe dit zo snel mogelijk na je reparatie, zodat de pasta niet uithard op je gereedschap.

WAAROM MOET JE DE UITGEHARDE PLAMUUR EN HOUTROTVULLER SCHUREN?

Bij de uitharding van de producten, ontstaat er een onzichtbaar laagje bovenop de reparatie. Op dit laagje kan niets hechten, dus ook geen verf of een nieuwe laag Houtrotvuller of Plamuur. Dit laagje moet daarom eraf geschuurd worden. Dit kan met de hand of machinaal. Hierna kan de volgende laag (bijv. verf of plamuur) er uitstekend op worden aangebracht.

WAAROM ZOU JE DE PLAMUUR IN COMBINATIE MET DE HOUTROTVULLER GEBRUIKEN?
Stel dat je een houtrotschade hebt gerepareerd met Houtrotvuller en je bent na uitharding nog niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kun je de Plamuur over de Houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken. Zo kun je een perfect glad resultaat bereiken. Let op! Ook bij de Houtrotvuller ontstaat er, bij de uitharding, een (onzichtbaar) laagje bovenop de reparatie. Daarom moet dit laagje eraf gehaald worden om de Plamuur met de Houtrotvuller te kunnen laten hechten. De makkelijkste en snelste methode is door het oppervlak even goed te schuren; met de hand of machinaal. Hierna kun je de Plamuur (zonder Houtversterker) aanbrengen op de Houtrotvuller. Als de Plamuur is uitgehard is, geldt hetzelfde. Dus voordat je de verf erop aanbrengt, eerst even schuren.

OVER HOUTROT

IS REPAREREN VAN HOUTROT EEN LAPMIDDEL?

Een gerepareerd kozijn gaat langer mee dan een gloednieuw kozijn. Tegenstrijdig?

Houtrot ontstaat in 90% van de gevallen op dezelfde plekken. Vaak heeft dit te maken met de mate waarin hout blootgesteld wordt aan ongunstige weersomstandigheden (bijvoorbeeld wanneer een kozijn veel regen vangt). Wanneer je het hele kozijn vervangt is de kans groot dat je binnen enkele jaren op precies dezelfde plek houtrot ontstaat. Wanneer je een rotte plek volledig weghaalt en opvult met hoogwaardige houtrotvuller, zal op deze risicoplek in ieder geval geen houtrot meer ontstaan. Daarmee is het kozijn na reparatie meer toekomst-proof dan een nieuw kozijn.

KAN IK HOUTROT OOK LATEN REPAREREN?

Dat kan. EAZYFIX® werkt samen met gecertificeerde houtrot-specialisten. Deze specialisten zitten verspreid door het hele land. Kijk of er een bij jou in de buurt zit en maak een afspraak.

WANNEER VALT EEN KOZIJN TE REPAREREN?

In 95% van de gevallen valt houtrot goed te repareren. Is de rotte plek kleiner dan een vuist? In dat geval kun je de plek zelf weghalen en opvullen met Houtotvuller. Is de rotte plek groter dan een vuist? Dan is deelvervanging waarschijnlijk een betere oplossing. Dit kun je eventueel uitbesteden aan een van onze professionals.

Je kunt je hout ook vakkundig laten beoordelen door foto’s van de schade te uploaden. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

WAT IS DE BESTE MANIER OM HOUTROT TE VERWIJDEREN?
De meest doeltreffende manier om houtrot te verwijderen is door het hout weg te frezen. Je kunt dit eenvoudig doen met behulp van een multitool en een EAZYFIX® bolkopfrees. Multitools vind je in de meeste bouwmarkten.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

WAT IS DE DROOGTIJD VAN DE HOUTROTVULLER?

De droogtijd- of beter gezegd- de uithardingstijd van de Houtrotvuller is ongeveer 4 uur bij 20° C. Dit kan wat langer duren als het koud is en sneller gaan als het warm is. Ook de grootte (dikte) van de reparatie heeft invloed op de snelheid van drogen en uitharden. Hoe groter of dikker de reparatie, hoe sneller hij droogt. Dit komt doordat het een chemische reactie is en niet met oplosmiddel werkt.

Houd rekening met een verwerkingstijd van 20-25 minuten na mengen.

WAT IS DE DROOGTIJD VAN PLAMUUR?

De droogtijd- of beter gezegd- de uithardingstijd van de plamuur is slechts 30 minuten bij 20° C. Dit kan ietsje langer duren als het koud is en nog sneller gaan als het warm is.

Houd rekening met een verwerkingstijd van 7-10 minuten na mengen.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE HOUTROTVULLER?

De houdbaarheidsdatum van de Plamuur is gemiddeld 1 jaar. De exacte datum staat op de koker zelf. Daarnaast heeft het openen van de tube geen invloed op de houdbaarheid. Zelfs niet wanneer er geen dop meer op zit. 

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE PLAMUUR?

De houdbaarheidsdatum van de Houtrotvuller is gemiddeld 1,5 jaar. De exacte datum staat op de koker zelf. Daarnaast heeft het openen van de tube geen invloed op de houdbaarheid. Zelfs niet wanneer er geen dop meer op zit. 

WAT ZIJN DE VERWERKINGSTIJDEN VAN DE HOUTROTVULLER EN DE PLAMUUR?

Houtrotvuller: verwerkingstijd na menging: 20 – 25 min.
Plamuur: verwerkingstijd na menging: 7 – 10 min.

Smeer de pasta zo dun mogelijk uit op het mengplateau voor een optimale verwerkingstijd.

HOE LANG GAAT DE REPARATIE MEE?

Wanneer je houtrot or een ander soort houtschade op een goede manier repareert met onze Houtrotvuller of Plamuur, gaat de reparatie tot wel tientallen jaren mee. In de praktijk betekent dat de reparatie langer mee zal gaan dan het normale hout rondom.

IS UITGEHARDE PASTA NOG TE BEWERKEN?

Ja, na uitharding zijn de Houtrotvuller of Plamuur te bewerken als hout. Bijvoorbeeld zoals te zien is in een van onze Eazy-tip video's:

GELDT BIJ UITGEHARDE HOUTROTVULLER: HOE HARDER HOE BETER?

Hout is een organisch product en beweegt onder invloeden van het weer. Wanneer je een houtrotvuller gebruikt die knoerthard wordt, zorgt dit voor scheuren in de reparatie. De Houtrotvuller van EAZYFIX® is op basis van hoogwaardige epoxy. Epoxy is sterk én flexibel en beweegt mee met de werking van het hout. Zo voorkom je scheuren. Niet verwonderlijk dat epoxy bijvoorbeeld ook gebruikt wordt in de luchtvaart om belangrijke onderdelen te verlijmen.

KAN IK MET DE EAZYFIX® PRODUCTEN OOK EEN STUK HOUT VERLIJMEN?

Dat kan heel goed!

De EAZYFIX® Houtrotvuller is ook daarvoor zeer geschikt. Beter dan bijvoorbeeld bruislijn of gewone houtlijm. Zorg er wel voor dat je minimaal 5 mm tussen het nieuwe en bestaande stuk hout opvult met de houtrotvuller. Dit zorgt ervoor dat je voldoende elasticiteit houdt en dat het later niet meer scheurt door de werking van het hout.

MOETEN DE EAZYFIX® PRODUCTEN OVERSCHILDERD WORDEN?

Ja, in principe wel.

De EAZYFIX producten® zijn gevoelig voor UV licht en kunnen daardoor iets in kwaliteit achteruit gaan wanneer ze langdurig aan UV licht worden blootgesteld. Overschilderen heeft hoeft niet direct te gebeuren, maar is uiteindelijk wel raadzaam. Bovendien is een reparatie die overschilderd is, (bijna) onzichtbaar en daardoor is het eindresultaat nog mooier!

VEILIGHEID

IS HET NOODZAKELIJK OM NITRILE HANDSCHOENEN TE DRAGEN?

Ja, wij raden dit sterk aan. Epoxy kan bij huidcontact bij sommige mensen een epoxyallergie veroorzaken. Daarom is het onverstandig om Epoxy met de huid in contact te laten komen. Nitrile handschoen bieden een goede bescherming hiervoor. Let op! Latex handschoenen bieden geen goede bescherming.

PRODUCEREN DE PASTA'S VAN EAZYFIX® SCHADELIJKE DAMPEN?

Nee, de pasta’s van EAZYFIX® veroorzaken geen schadelijke dampen en zijn daarmee zowel binnen als buiten te gebruiken. Wel is het belangrijk om contact met de huid te vermijden door te werken met nirtil hanschoenen.

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarmee kunnen wij je helpen?

ALGEMEEN

WAAROM EAZYFIX® PRODUCTEN?
Eindelijk een aanbod van goede houtrotvullers en gereedschap om houtrot in kozijnen en schade in andere houten onderdelen van je huis definitief te repareren! EAZYFIX® heeft goed geluisterd en gekeken naar de wensen van jullie en daarop een aanbod ontwikkeld dat makkelijk (véél makkelijker dan de bestaande producten) te gebruiken is. Daarnaast gaan de reparaties met EAZYFIX® producten langer mee dan welke doe-het-zelf houtrotvuller dan ook. Het is ontwikkeld om te gebruiken door iedereen én om een blijvende reparatie te doen. Veel succes én plezier met het gebruik ervan! Je zult tevreden zijn met hoe makkelijk het te gebruiken is en -even belangrijk- met het eindresultaat dat ook na lange tijd goed blijft.
HOE REPAREER IK HOUTROT MET EAZYFIX® HOUTROTVULLER?

De Houtotvuller is specifiek geschikt voor het opvullen van gaten die zijn ontstaan door houtrot en gebruik je het best in combinatie met de Houtversterker.

Om te zien hoe je zelf gemakkelijk houtrot repareert, ga je naar de kluscoach pagina.

HOE REPAREER IK HOUTSCHADE MET EAZYFIX® PLAMUUR?

De Premium Plamuur is geschikt voor het snel repareren van kleine beschadigingen en gebreken. Bijvoorbeeld voor het opvullen en gladstrijken van scheuren, gaten en noesten. Ook wanneer een houtreparatie niet volledig glad is, kun je de plamuur over de houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken.

Om te zien hoe je zelf gemakkelijk (kleine) houtschades repareert, ga je naar de kluscoach pagina.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE HOUTROTVULLER EN PLAMUUR

De houtrotvuller is echt voor die gevallen dat er door de weersomstandigheden schade of houtrot is ontstaan. De werking van het hout moet ook na de reparatie kunnen worden opgevangen door de Houtrotvuller. Anders kan de houtrot weer opnieuw ontstaan. De EAZYFIX® Premium Houtrotvuller kan deze spanningen aan waardoor de reparatie niet kan gaan scheuren.

De EAZYFIX® Premium Plamuur is er voor de kleine schades of oneffenheden die op andere manieren dan spanningen, zijn ontstaan. Dit kunnen boor- of spijkergaatjes zijn, of deukjes in het hout. Met de Plamuur kan je alle oneffenheden dus mooi en strak afwerken.

Ook wanneer een houtreparatie niet volledig glad is, kun je de Plamuur over de houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken.

WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN VAN EPOXY?

Zowel de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller als EAZYFIX® Premium Plamuur zijn op basis voor hoogwaardige Epoxy. Wat zijn de voor- en nadelen van Epoxy?

Voordelen:

1. Epoxy is oersterk en tegelijkertijd elastisch. Belangrijk wanneer je het op hout gebruikt, omdat hout zelf ook elastisch is. Het is belangrijk dat de reparatie mee kan bewegen met de werking van het hout, omdat er anders scheuren ontstaan.
2. Epoxy is makkelijk schuurbaar.
3. Het hecht zeer goed aan het hout.
4. Epoxy behoudt zijn vorm tijdens het uitharden en zakt daardoor niet uit.
5. In de reparatie plaats je later gemakkelijk spijkers en schroeven.
6. Epoxy is erg duurzaam (veel duurzamer dan hout) en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Zo ben je er zeker van dat je reparatie onbeperkt meegaat.

Nadelen:

1. Epoxy is een chemisch product. Werk daarom altijd met nitril handschoenen. Dit biedt volledige bescherming van de huid.
2. Pasta’s op epoxybasis zijn superieur, maar prijziger ten opzichte van pasta’s op basis van polyester.

WAAROM IS EAZYFIX® PRIJZIGER DAN BOUWMARKT-HOUTROTVULLERS?

De pasta’s van EAZYFIX® zijn op basis van hoogwaardige epoxy in plaats van goedkopere polyester. Meer weten over de voordelen? Bekijk deze blogpagina.

WAAROM EAZYFIX® PRODUCTEN?
Eindelijk een aanbod van goede houtrotvullers en gereedschap om houtrot in kozijnen en schade in andere houten onderdelen van je huis definitief te repareren! EAZYFIX® heeft goed geluisterd en gekeken naar de wensen van jullie en daarop een aanbod ontwikkeld dat makkelijk (véél makkelijker dan de bestaande producten) te gebruiken is. Daarnaast gaan de reparaties met EAZYFIX® producten langer mee dan welke doe-het-zelf houtrotvuller dan ook. Het is ontwikkeld om te gebruiken door iedereen én om een blijvende reparatie te doen. Veel succes én plezier met het gebruik ervan! Je zult tevreden zijn met hoe makkelijk het te gebruiken is en -even belangrijk- met het eindresultaat dat ook na lange tijd goed blijft.
HOE REPAREER IK HOUTROT MET EAZYFIX® HOUTROTVULLER?

De Houtotvuller is specifiek geschikt voor het opvullen van gaten die zijn ontstaan door houtrot en gebruik je het best in combinatie met de Houtversterker.

Om te zien hoe je zelf gemakkelijk houtrot repareert, ga je naar de kluscoach pagina.

HOE REPAREER IK HOUTSCHADE MET EAZYFIX® PLAMUUR?

De Premium Plamuur is geschikt voor het snel repareren van kleine beschadigingen en gebreken. Bijvoorbeeld voor het opvullen en gladstrijken van scheuren, gaten en noesten. Ook wanneer een houtreparatie niet volledig glad is, kun je de plamuur over de houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken.

Om te zien hoe je zelf gemakkelijk (kleine) houtschades repareert, ga je naar de kluscoach pagina.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE HOUTROTVULLER EN PLAMUUR

De houtrotvuller is echt voor die gevallen dat er door de weersomstandigheden schade of houtrot is ontstaan. De werking van het hout moet ook na de reparatie kunnen worden opgevangen door de Houtrotvuller. Anders kan de houtrot weer opnieuw ontstaan. De EAZYFIX® Premium Houtrotvuller kan deze spanningen aan waardoor de reparatie niet kan gaan scheuren.

De EAZYFIX® Premium Plamuur is er voor de kleine schades of oneffenheden die op andere manieren dan spanningen, zijn ontstaan. Dit kunnen boor- of spijkergaatjes zijn, of deukjes in het hout. Met de Plamuur kan je alle oneffenheden dus mooi en strak afwerken.

Ook wanneer een houtreparatie niet volledig glad is, kun je de Plamuur over de houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken.

WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN VAN EPOXY?

Zowel de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller als EAZYFIX® Premium Plamuur zijn op basis voor hoogwaardige Epoxy. Wat zijn de voor- en nadelen van Epoxy?

Voordelen:

1. Epoxy is oersterk en tegelijkertijd elastisch. Belangrijk wanneer je het op hout gebruikt, omdat hout zelf ook elastisch is. Het is belangrijk dat de reparatie mee kan bewegen met de werking van het hout, omdat er anders scheuren ontstaan.
2. Epoxy is makkelijk schuurbaar.
3. Het hecht zeer goed aan het hout.
4. Epoxy behoudt zijn vorm tijdens het uitharden en zakt daardoor niet uit.
5. In de reparatie plaats je later gemakkelijk spijkers en schroeven.
6. Epoxy is erg duurzaam (veel duurzamer dan hout) en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Zo ben je er zeker van dat je reparatie onbeperkt meegaat.

Nadelen:

1. Epoxy is een chemisch product. Werk daarom altijd met nitril handschoenen. Dit biedt volledige bescherming van de huid.
2. Pasta’s op epoxybasis zijn superieur, maar prijziger ten opzichte van pasta’s op basis van polyester.

WAAROM IS EAZYFIX® PRIJZIGER DAN BOUWMARKT-HOUTROTVULLERS?

De pasta’s van EAZYFIX® zijn op basis van hoogwaardige epoxy in plaats van goedkopere polyester. Meer weten over de voordelen? Bekijk deze blogpagina.

ONLINE BESTELLEN OF RETOURNEREN EN VERKOOPPUNTEN

WAAR ZIJN DE PRODUCTEN VAN EAZYFIX® TE KOOP?

Het hele assortiment is verkrijgbaar op onze webshop pagina.

Daarnaast zijn onze producten verkrijgbaar in verschillende verfspeciaalwinkels door het hele land. Bekijk alle verkooppunten om te zien of er een bij jou in de buurt zit.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Wanneer je voor 18.00 uur bestelt, wordt de volgende (werk)dag je bestelling geleverd.

LEVERT EAZYFIX® OOK AAN HET BUITENLAND?

Eazy-fix.nl levert alleen binnen Nederland. Voor klanten uit Groot-Brittannië en Duitsland, verwijzen wij je graag door naar eazy-fix.co.uk en eazy-fix.de.

WAAROM IS EAZYFIX® NIET VERKRIJGBAAR IN REGULIERE BOUWMARKTEN?

EAZYFIX® is ontwikkeld voor de meer professionele doe-het-zelvers, voor wie de hoogste kwaliteit belangrijker  is dan de laagste prijs.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Stuur een e-mail naar nlsupport@eazy-fix.com en wij maken het orderbedrag binnen 14 dagen over op je rekening.


GEBRUIK

WAAROM GEBRUIK JE HOUTVERSTERKER BIJ HOUTROTVULLER?
Hout wordt in de loop van de tijd altijd wat zachter onder invloed van de omstandigheden. Wanneer je op een zachte ondergrond een hardere houtrotvuller gebruikt, dan kun je voorstellen dat dat niet de meest duurzame reparatie wordt. Houtversterker versterkt het hout en creëert daarmee een stevig hechtvlak voor de Houtrotvuller. Houtversterker gebruik je over het algemeen alleen bij onze Houtrotvuller. Onze Plamuur gebruik je namelijk vooral bij (kleine) houtbeschadigingen. De ondergrond hoef je in deze gevallen meestal niet te versterken.
WAAROM MOET JE DE UITGEHARDE PLAMUUR EN HOUTROTVULLER SCHUREN?

Bij de uitharding van de producten, ontstaat er een onzichtbaar laagje bovenop de reparatie. Op dit laagje kan niets hechten, dus ook geen verf of een nieuwe laag Houtrotvuller of Plamuur. Dit laagje moet daarom eraf geschuurd worden. Dit kan met de hand of machinaal. Hierna kan de volgende laag (bijv. verf of plamuur) er uitstekend op worden aangebracht.

WAT ZIJN DE BESTE WEERSOMSTANDIGHEDEN OM HET HOUT TE REPAREREN?

Het belangrijkste is dat het droog weer is tijdens het repareren. De temperatuur is niet heel belangrijk, maar let wel op dat het niet warmer is dan 30° C en je nooit in de zon repareert of de reparatie in de zon laat uitharden. De verwerkings- en uithardingstijd is dan een stuk korter. Vanzelfsprekend is het ook niet aan te raden om de houtrotreparatie uit te voeren bij een temperatuur onder de 0° C

KUN JE DE HOUTROTVULLER EN PLAMUUR OOK BINNENSHUIS GEBRUIKEN?

Jazeker! De pasta’s van EAZYFIX® veroorzaken geen schadelijke dampen en zijn daarmee zowel binnen als buiten te gebruiken.

WELK GEREEDSCHAP HEB IK NODIG BIJ EEN HOUTROT REPARATIE?

Dat verschilt per reparatie. Op de webshop pagina vind je starterspakketten op maat. Voordelig dan losse producten en zo weet je zeker dat je alles in huis hebt.

HOE MAAK IK MIJN GEREEDSCHAP SCHOON?

Na de reparatie maak je je gereedschap gemakkelijk schoon met de EAZYFIX® schoonmaakdoekjes. Doe dit zo snel mogelijk na je reparatie, zodat de pasta niet uithard op je gereedschap.

WAAROM ZOU JE DE PLAMUUR IN COMBINATIE MET DE HOUTROTVULLER GEBRUIKEN?
Stel dat je een houtrotschade hebt gerepareerd met Houtrotvuller en je bent na uitharding nog niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kun je de Plamuur over de Houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken. Zo kun je een perfect glad resultaat bereiken. Let op! Ook bij de Houtrotvuller ontstaat er, bij de uitharding, een (onzichtbaar) laagje bovenop de reparatie. Daarom moet dit laagje eraf gehaald worden om de Plamuur met de Houtrotvuller te kunnen laten hechten. De makkelijkste en snelste methode is door het oppervlak even goed te schuren; met de hand of machinaal. Hierna kun je de Plamuur (zonder Houtversterker) aanbrengen op de Houtrotvuller. Als de Plamuur is uitgehard is, geldt hetzelfde. Dus voordat je de verf erop aanbrengt, eerst even schuren.
WAAROM GEBRUIK JE HOUTVERSTERKER BIJ HOUTROTVULLER?
Hout wordt in de loop van de tijd altijd wat zachter onder invloed van de omstandigheden. Wanneer je op een zachte ondergrond een hardere houtrotvuller gebruikt, dan kun je voorstellen dat dat niet de meest duurzame reparatie wordt. Houtversterker versterkt het hout en creëert daarmee een stevig hechtvlak voor de Houtrotvuller. Houtversterker gebruik je over het algemeen alleen bij onze Houtrotvuller. Onze Plamuur gebruik je namelijk vooral bij (kleine) houtbeschadigingen. De ondergrond hoef je in deze gevallen meestal niet te versterken.
WAAROM MOET JE DE UITGEHARDE PLAMUUR EN HOUTROTVULLER SCHUREN?

Bij de uitharding van de producten, ontstaat er een onzichtbaar laagje bovenop de reparatie. Op dit laagje kan niets hechten, dus ook geen verf of een nieuwe laag Houtrotvuller of Plamuur. Dit laagje moet daarom eraf geschuurd worden. Dit kan met de hand of machinaal. Hierna kan de volgende laag (bijv. verf of plamuur) er uitstekend op worden aangebracht.

WAT ZIJN DE BESTE WEERSOMSTANDIGHEDEN OM HET HOUT TE REPAREREN?

Het belangrijkste is dat het droog weer is tijdens het repareren. De temperatuur is niet heel belangrijk, maar let wel op dat het niet warmer is dan 30° C en je nooit in de zon repareert of de reparatie in de zon laat uitharden. De verwerkings- en uithardingstijd is dan een stuk korter. Vanzelfsprekend is het ook niet aan te raden om de houtrotreparatie uit te voeren bij een temperatuur onder de 0° C

KUN JE DE HOUTROTVULLER EN PLAMUUR OOK BINNENSHUIS GEBRUIKEN?

Jazeker! De pasta’s van EAZYFIX® veroorzaken geen schadelijke dampen en zijn daarmee zowel binnen als buiten te gebruiken.

WELK GEREEDSCHAP HEB IK NODIG BIJ EEN HOUTROT REPARATIE?

Dat verschilt per reparatie. Op de webshop pagina vind je starterspakketten op maat. Voordelig dan losse producten en zo weet je zeker dat je alles in huis hebt.

HOE MAAK IK MIJN GEREEDSCHAP SCHOON?

Na de reparatie maak je je gereedschap gemakkelijk schoon met de EAZYFIX® schoonmaakdoekjes. Doe dit zo snel mogelijk na je reparatie, zodat de pasta niet uithard op je gereedschap.

WAAROM ZOU JE DE PLAMUUR IN COMBINATIE MET DE HOUTROTVULLER GEBRUIKEN?
Stel dat je een houtrotschade hebt gerepareerd met Houtrotvuller en je bent na uitharding nog niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Dan kun je de Plamuur over de Houtrotvuller gebruiken om alle oneffenheden weg te werken. Zo kun je een perfect glad resultaat bereiken. Let op! Ook bij de Houtrotvuller ontstaat er, bij de uitharding, een (onzichtbaar) laagje bovenop de reparatie. Daarom moet dit laagje eraf gehaald worden om de Plamuur met de Houtrotvuller te kunnen laten hechten. De makkelijkste en snelste methode is door het oppervlak even goed te schuren; met de hand of machinaal. Hierna kun je de Plamuur (zonder Houtversterker) aanbrengen op de Houtrotvuller. Als de Plamuur is uitgehard is, geldt hetzelfde. Dus voordat je de verf erop aanbrengt, eerst even schuren.

OVER HOUTROT

IS REPAREREN VAN HOUTROT EEN LAPMIDDEL?

Een gerepareerd kozijn gaat langer mee dan een gloednieuw kozijn. Tegenstrijdig?

Houtrot ontstaat in 90% van de gevallen op dezelfde plekken. Vaak heeft dit te maken met de mate waarin hout blootgesteld wordt aan ongunstige weersomstandigheden (bijvoorbeeld wanneer een kozijn veel regen vangt). Wanneer je het hele kozijn vervangt is de kans groot dat je binnen enkele jaren op precies dezelfde plek houtrot ontstaat. Wanneer je een rotte plek volledig weghaalt en opvult met hoogwaardige houtrotvuller, zal op deze risicoplek in ieder geval geen houtrot meer ontstaan. Daarmee is het kozijn na reparatie meer toekomst-proof dan een nieuw kozijn.

KAN IK HOUTROT OOK LATEN REPAREREN?

Dat kan. EAZYFIX® werkt samen met gecertificeerde houtrot-specialisten. Deze specialisten zitten verspreid door het hele land. Kijk of er een bij jou in de buurt zit en maak een afspraak.

WANNEER VALT EEN KOZIJN TE REPAREREN?

In 95% van de gevallen valt houtrot goed te repareren. Is de rotte plek kleiner dan een vuist? In dat geval kun je de plek zelf weghalen en opvullen met Houtrotvuller. Is de rotte plek groter dan een vuist? Dan is deelvervanging waarschijnlijk een betere oplossing. Dit kun je eventueel uitbesteden aan een van onze professionals.

Je kunt je hout ook vakkundig laten beoordelen door foto’s van de schade te uploaden. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

WAT IS DE BESTE MANIER OM HOUTROT TE VERWIJDEREN?
De meest doeltreffende manier om houtrot te verwijderen is door het hout weg te frezen. Je kunt dit eenvoudig doen met behulp van een multitool en een EAZYFIX® bolkopfrees. Multitools vind je in de meeste bouwmarkten.
IS REPAREREN VAN HOUTROT EEN LAPMIDDEL?

Een gerepareerd kozijn gaat langer mee dan een gloednieuw kozijn. Tegenstrijdig?

Houtrot ontstaat in 90% van de gevallen op dezelfde plekken. Vaak heeft dit te maken met de mate waarin hout blootgesteld wordt aan ongunstige weersomstandigheden (bijvoorbeeld wanneer een kozijn veel regen vangt). Wanneer je het hele kozijn vervangt is de kans groot dat je binnen enkele jaren op precies dezelfde plek houtrot ontstaat. Wanneer je een rotte plek volledig weghaalt en opvult met hoogwaardige houtrotvuller, zal op deze risicoplek in ieder geval geen houtrot meer ontstaan. Daarmee is het kozijn na reparatie meer toekomst-proof dan een nieuw kozijn.

KAN IK HOUTROT OOK LATEN REPAREREN?

Dat kan. EAZYFIX® werkt samen met gecertificeerde houtrot-specialisten. Deze specialisten zitten verspreid door het hele land. Kijk of er een bij jou in de buurt zit en maak een afspraak.

WANNEER VALT EEN KOZIJN TE REPAREREN?

In 95% van de gevallen valt houtrot goed te repareren. Is de rotte plek kleiner dan een vuist? In dat geval kun je de plek zelf weghalen en opvullen met Houtrotvuller. Is de rotte plek groter dan een vuist? Dan is deelvervanging waarschijnlijk een betere oplossing. Dit kun je eventueel uitbesteden aan een van onze professionals.

Je kunt je hout ook vakkundig laten beoordelen door foto’s van de schade te uploaden. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

WAT IS DE BESTE MANIER OM HOUTROT TE VERWIJDEREN?
De meest doeltreffende manier om houtrot te verwijderen is door het hout weg te frezen. Je kunt dit eenvoudig doen met behulp van een multitool en een EAZYFIX® bolkopfrees. Multitools vind je in de meeste bouwmarkten.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

WAT IS DE DROOGTIJD VAN DE HOUTROTVULLER?

De droogtijd- of beter gezegd- de uithardingstijd van de Houtrotvuller is ongeveer 4 uur bij 20° C. Dit kan wat langer duren als het koud is en sneller gaan als het warm is. Ook de grootte (dikte) van de reparatie heeft invloed op de snelheid van drogen en uitharden. Hoe groter of dikker de reparatie, hoe sneller hij droogt. Dit komt doordat het een chemische reactie is en niet met oplosmiddel werkt.

Houd rekening met een verwerkingstijd van 20-25 minuten na mengen.

WAT IS DE DROOGTIJD VAN PLAMUUR?

De droogtijd- of beter gezegd- de uithardingstijd van de plamuur is slechts 30 minuten bij 20° C. Dit kan ietsje langer duren als het koud is en nog sneller gaan als het warm is.

Houd rekening met een verwerkingstijd van 7-10 minuten na mengen.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE HOUTROTVULLER?

De houdbaarheidsdatum van de Houtrotvuller is gemiddeld 1,5 jaar. De exacte datum staat op de koker zelf. Daarnaast heeft het openen van de tube geen invloed op de houdbaarheid. Zelfs niet wanneer er geen dop meer op zit. 

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE PLAMUUR?

De houdbaarheidsdatum van de Plamuur is gemiddeld 1 jaar. De exacte datum staat op de koker zelf. Daarnaast heeft het openen van de tube geen invloed op de houdbaarheid. Zelfs niet wanneer er geen dop meer op zit. 

WAT ZIJN DE VERWERKINGSTIJDEN VAN DE HOUTROTVULLER EN DE PLAMUUR?

Houtrotvuller: verwerkingstijd na menging: 20 – 25 min.
Plamuur: verwerkingstijd na menging: 7 – 10 min.

Smeer de pasta zo dun mogelijk uit op het mengplateau voor een optimale verwerkingstijd.

HOE LANG GAAT DE REPARATIE MEE?

Wanneer je houtrot or een ander soort houtschade op een goede manier repareert met onze Houtrotvuller of Plamuur, gaat de reparatie tot wel tientallen jaren mee. In de praktijk betekent dat de reparatie langer mee zal gaan dan het normale hout rondom.

IS UITGEHARDE PASTA NOG TE BEWERKEN?
Ja, na uitharding zijn de Houtrotvuller of Plamuur te bewerken als hout. Bijvoorbeeld zoals te zien is in een van onze EAZYTIP video's:
GELDT BIJ UITGEHARDE HOUTROTVULLER: HOE HARDER HOE BETER?

Hout is een organisch product en beweegt onder invloeden van het weer. Wanneer je een houtrotvuller gebruikt die knoerthard wordt, zorgt dit voor scheuren in de reparatie. De Houtrotvuller van EAZYFIX® is op basis van hoogwaardige epoxy. Epoxy is sterk én flexibel en beweegt mee met de werking van het hout. Zo voorkom je scheuren. Niet verwonderlijk dat epoxy bijvoorbeeld ook gebruikt wordt in de luchtvaart om belangrijke onderdelen te verlijmen.

KAN IK MET DE EAZYFIX® PRODUCTEN OOK EEN STUK HOUT VERLIJMEN?

Dat kan heel goed!

De EAZYFIX® Houtrotvuller is ook daarvoor zeer geschikt. Beter dan bijvoorbeeld bruislijn of gewone houtlijm. Zorg er wel voor dat je minimaal 5 mm tussen het nieuwe en bestaande stuk hout opvult met de houtrotvuller. Dit zorgt ervoor dat je voldoende elasticiteit houdt en dat het later niet meer scheurt door de werking van het hout.

MOETEN DE EAZYFIX® PRODUCTEN OVERSCHILDERD WORDEN?

Ja, in principe wel.

De EAZYFIX producten® zijn gevoelig voor UV licht en kunnen daardoor iets in kwaliteit achteruit gaan wanneer ze langdurig aan UV licht worden blootgesteld. Overschilderen heeft hoeft niet direct te gebeuren, maar is uiteindelijk wel raadzaam. Bovendien is een reparatie die overschilderd is, (bijna) onzichtbaar en daardoor is het eindresultaat nog mooier!

WAT IS DE DROOGTIJD VAN DE HOUTROTVULLER?

De droogtijd- of beter gezegd- de uithardingstijd van de Houtrotvuller is ongeveer 4 uur bij 20° C. Dit kan wat langer duren als het koud is en sneller gaan als het warm is. Ook de grootte (dikte) van de reparatie heeft invloed op de snelheid van drogen en uitharden. Hoe groter of dikker de reparatie, hoe sneller hij droogt. Dit komt doordat het een chemische reactie is en niet met oplosmiddel werkt.

Houd rekening met een verwerkingstijd van 20-25 minuten na mengen.

WAT IS DE DROOGTIJD VAN PLAMUUR?

De droogtijd- of beter gezegd- de uithardingstijd van de plamuur is slechts 30 minuten bij 20° C. Dit kan ietsje langer duren als het koud is en nog sneller gaan als het warm is.

Houd rekening met een verwerkingstijd van 7-10 minuten na mengen.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE HOUTROTVULLER?

De houdbaarheidsdatum van de Houtrotvuller is gemiddeld 1,5 jaar. De exacte datum staat op de koker zelf. Daarnaast heeft het openen van de tube geen invloed op de houdbaarheid. Zelfs niet wanneer er geen dop meer op zit. 

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE PLAMUUR?

De houdbaarheidsdatum van de Plamuur is gemiddeld 1 jaar. De exacte datum staat op de koker zelf. Daarnaast heeft het openen van de tube geen invloed op de houdbaarheid. Zelfs niet wanneer er geen dop meer op zit. 

WAT ZIJN DE VERWERKINGSTIJDEN VAN DE HOUTROTVULLER EN DE PLAMUUR?

Houtrotvuller: verwerkingstijd na menging: 20 – 25 min.
Plamuur: verwerkingstijd na menging: 7 – 10 min.

Smeer de pasta zo dun mogelijk uit op het mengplateau voor een optimale verwerkingstijd.

HOE LANG GAAT DE REPARATIE MEE?

Wanneer je houtrot or een ander soort houtschade op een goede manier repareert met onze Houtrotvuller of Plamuur, gaat de reparatie tot wel tientallen jaren mee. In de praktijk betekent dat de reparatie langer mee zal gaan dan het normale hout rondom.

IS UITGEHARDE PASTA NOG TE BEWERKEN?
Ja, na uitharding zijn de Houtrotvuller of Plamuur te bewerken als hout. Bijvoorbeeld zoals te zien is in een van onze EAZYTIP video's:
GELDT BIJ UITGEHARDE HOUTROTVULLER: HOE HARDER HOE BETER?

Hout is een organisch product en beweegt onder invloeden van het weer. Wanneer je een houtrotvuller gebruikt die knoerthard wordt, zorgt dit voor scheuren in de reparatie. De Houtrotvuller van EAZYFIX® is op basis van hoogwaardige epoxy. Epoxy is sterk én flexibel en beweegt mee met de werking van het hout. Zo voorkom je scheuren. Niet verwonderlijk dat epoxy bijvoorbeeld ook gebruikt wordt in de luchtvaart om belangrijke onderdelen te verlijmen.

KAN IK MET DE EAZYFIX® PRODUCTEN OOK EEN STUK HOUT VERLIJMEN?

Dat kan heel goed!

De EAZYFIX® Houtrotvuller is ook daarvoor zeer geschikt. Beter dan bijvoorbeeld bruislijn of gewone houtlijm. Zorg er wel voor dat je minimaal 5 mm tussen het nieuwe en bestaande stuk hout opvult met de houtrotvuller. Dit zorgt ervoor dat je voldoende elasticiteit houdt en dat het later niet meer scheurt door de werking van het hout.

MOETEN DE EAZYFIX® PRODUCTEN OVERSCHILDERD WORDEN?

Ja, in principe wel.

De EAZYFIX producten® zijn gevoelig voor UV licht en kunnen daardoor iets in kwaliteit achteruit gaan wanneer ze langdurig aan UV licht worden blootgesteld. Overschilderen heeft hoeft niet direct te gebeuren, maar is uiteindelijk wel raadzaam. Bovendien is een reparatie die overschilderd is, (bijna) onzichtbaar en daardoor is het eindresultaat nog mooier!

VEILIGHEID

IS HET NOODZAKELIJK OM NITRILE HANDSCHOENEN TE DRAGEN?

Ja, wij raden dit sterk aan. Epoxy kan bij huidcontact bij sommige mensen een epoxyallergie veroorzaken. Daarom is het onverstandig om Epoxy met de huid in contact te laten komen. Nitrile handschoen bieden een goede bescherming hiervoor. Let op! Latex handschoenen bieden geen goede bescherming.

PRODUCEREN DE PASTA'S VAN EAZYFIX® SCHADELIJKE DAMPEN?

Nee, de pasta’s van EAZYFIX® veroorzaken geen schadelijke dampen en zijn daarmee zowel binnen als buiten te gebruiken. Wel is het belangrijk om contact met de huid te vermijden door te werken met nirtil hanschoenen.

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RETOURNEREN

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

VERZENDING

Wij krijgen hulp van Quofi om je bestelling goed naar je toe te krijgen.

VOORWAARDEN

Wij zijn graag transparant over onze producten en diensten. Meer weten over onze voorwaarden?

REPAIR CARE HOME B.V. / EAZYFIX

BESTEL NU EAZYFIX®

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een blijvende oplossing voor houtrotschade. Wil je je kozijnen vakkundig, snel en blijvend oplossen? EAZYFIX® zorgt voor een door Repair Care opgeleide houtrot specialist. Deze specialist heeft het interne opleidingsprogramma van Repair Care met succes doorlopen en mag zich officieel houtrot specialist noemen. Hiermee krijg je de zekerheid dat je houtrotproblemen voorgoed tot het verleden behoren.

Scroll naar top
Corona update

LET OP! ALLE BESTELLINGEN WORDEN PAS 2 JUNI VERZONDEN

In verband met Pinksteren zijn wij maandag 1 juni gesloten. Alle bestellingen worden pas op dinsdag 2 juni verzonden. Onze excuses voor het ongemak.