Over ons

HET VERHAAL ACHTER EAZYFIX

EAZYFIX® is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een zusteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt.

Houtrotvullers voor doe-het-zelvers kun je in vrijwel alle bouwmarkten vinden, maar zijn in de meeste gevallen van veel mindere kwaliteit. Terwijl je als doe-het-zelver ook de hoogste kwaliteit verdient. Daarom zijn de producten van EAZYFIX® ontwikkeld om hierin verandering te brengen.

De Houtrotvuller en Plamuur van EAZYFIX® bevatten de perfecte balans van hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor kun je er heel makkelijk mee werken en weet je zeker dat je reparatie goed blijft. Iets wat bij de goedkopere houtrotvuller niet het geval is.

Streef je bij een houtreparatie naar een perfect resultaat? Neem dan eens een kijkje op de kluscoach pagina. Daar zie je stap voor stap hoe je een houtrot reparatie het beste uit kunt voeren.

Ook is het mogelijk om je hout te laten repareren door een houtrot specialist.

WAAROM EAZYFIX®?

Wij bieden een professionele oplossing voor doe-het-zelvers. Met onze houtreparatieproducten repareer je zelf hout(rot)schades: eenvoudig en met superieure resultaten.

De voordelen op een rijtje: 

  • Speciaal voor doe-het-zelvers
  • Professioneel resultaat
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Beste ondersteuning
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
Scroll naar top

inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, handige tips en speciale acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.