fbpx

HET VERHAAL ACHTER EAZYFIX

EAZYFIX® is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een zusteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt.

Houtrotvullers voor doe-het-zelvers kun je in vrijwel alle bouwmarkten vinden, maar zijn in de meeste gevallen van veel mindere kwaliteit. Terwijl je als doe-het-zelver ook de hoogste kwaliteit verdient. Daarom zijn de producten van EAZYFIX® ontwikkeld om hierin verandering te brengen.

De Houtrotvuller en Plamuur van EAZYFIX® bevatten de perfecte balans van hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor kun je er heel makkelijk mee werken en weet je zeker dat je reparatie goed blijft. Iets wat bij de goedkopere houtrotvuller niet het geval is.

Streef je bij een houtreparatie naar een perfect resultaat? Neem dan eens een kijkje op de kluscoach pagina. Daar zie je stap voor stap hoe je een houtrot reparatie het beste uit kunt voeren.

Ook is het mogelijk om je hout te laten repareren door een houtrot specialist.

WAAROM EAZYFIX®

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een blijvende oplossing voor houtrotschade. Wil je je kozijnen vakkundig, snel en blijvend repareren? EAZYFIX® zorgt voor een door Repair Care opgeleide houtrot specialist. Deze specialist heeft het interne opleidingsprogramma van Repair Care met succes doorlopen en mag zich officieel houtrot specialist noemen. Hiermee krijg je de zekerheid dat je houtrotproblemen voorgoed tot het verleden behoren.

DIT IS WAAR WIJ VOOR STAAN

ONZE MISSIE
Repair Care Home wil voor de huiseigenaar repareren zo aantrekkelijk, eenvoudig, duurzaam en voordelig mogelijk maken.  Wij willen aantonen dat milieu en portemonnee enorm gespaard kunnen worden en vervangen van materiaal in je huis heel vaak niet nodig is én dat het ook nog leuk is om te (laten) doen!

ONZE VISIE
Repair Care Home heeft als doel om de huiseigenaren in de wereld zo verstandig en duurzaam mogelijk met hun bezit om te laten gaan en –onnodige- vervanging van onderdelen te vermijden. De basis daarvoor is het goed repareren van (onderdelen van) hun huis om het milieu en de portemonnee zo veel mogelijk te sparen, met behoud of zelfs verbetering van de totale waarde van het huis.

0