ONS VERHAAL

EAZYFIX® is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een dochteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt en heeft hier tientallen jaren ervaring mee.

In de wereld van woningbouwcorporaties, gemeenten en scholen etc. is het repareren van houtrotschade de normaalste zaak van de wereld. Particuliere huiseigenaren blijken er echter vaak niet van op de hoogte te zijn dat houtrot in kozijnen in de meeste gevallen heel goed en duurzaam gerepareerd kan worden.

Wij van EAZYFIX® weten dat er een uitstekende mogelijkheid bestaat om houtrot problemen voorgoed op te lossen. Met EAZYFIX® maken wij dat voor particuliere huiseigenaren zo eenvoudig mogelijk. Er is geen specialist voor nodig om duidelijk te maken dat dit tot zeer interessante kostenbesparingen leidt voor jou als huiseigenaar. De kosten van een duurzame houtrotreparatie van houtrot met EAZYFIX® zijn namelijk veel lager dan die van het vervangen van complete kozijnen!

VOOR WIE?
EAZYFIX® is voor iedereen die houtrotschade heeft aan zijn kozijnen. Wij bieden een oplossing voor wanneer jij dit graag wilt laten repareren door een houtrot specialist of zelf aan de slag wilt gaan met de producten van EAZYFIX®.

WAAROM?
Wij willen alle particuliere huiseigenaren een betere en goedkopere oplossing bieden tegen houtrot. Vaak denkt de particulier direct aan vervangen maar in 95% is dit helemaal niet nodig. Wij streven ernaar om de maximale kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke prijs!

WAAROM EAZYFIX®

EAZYFIX® is een ambitieuze organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een blijvende oplossing voor houtrotschade. Wil je je kozijnen vakkundig, snel en blijvend oplossen? EAZYFIX® zorgt voor een door Repair Care opgeleide houtrot specialist. Deze specialist heeft het interne opleidingsprogramma van Repair Care met succes doorlopen en mag zich officieel houtrot specialist noemen. Hiermee krijg je de zekerheid dat je houtrotproblemen voorgoed tot het verleden behoren.

DIT IS WAAR WIJ VOOR STAAN

ONZE MISSIE
Repair Care Home wil voor de huiseigenaar repareren zo aantrekkelijk, eenvoudig, duurzaam en voordelig mogelijk maken.  Wij willen aantonen dat milieu en portemonnee enorm gespaard kunnen worden en vervangen van materiaal in je huis heel vaak niet nodig is én dat het ook nog leuk is om te (laten) doen!

ONZE VISIE
Repair Care Home heeft als doel om de huiseigenaren in de wereld zo verstandig en duurzaam mogelijk met hun bezit om te laten gaan en –onnodige- vervanging van onderdelen te vermijden. De basis daarvoor is het goed repareren van (onderdelen van) hun huis om het milieu en de portemonnee zo veel mogelijk te sparen, met behoud of zelfs verbetering van de totale waarde van het huis.

0