Houten vloer repareren

Houten vloer repareren

Wil je een oude houten vloer repareren? Met de professionele producten van EAZYFIX kun je zelf houten vloeren repareren met een professioneel eindresultaat. Iedere houten vloer kan gerepareerd worden met onze producten, omdat deze universeel toepasbaar zijn. Repareer krassen en andere beschadigingen aan jouw vloer met de producten van EAZYFIX®.

Houten vloeren opknappen door reparatie

Een houten vloer hoef je echt niet altijd te vervangen wanneer deze beschadigd is. Reparatie van een houten vloer is veel voordeliger. Heb je schade zoals krassen in de vloer door het schuiven van meubels? Of zitten er opspringende noesten in het hout? Dan kun je jouw vloer weer in zijn oude glorie herstellen met EAZYFIX®-producten. Ook het opvullen en gladstrijken van kieren en spleten is mogelijk, net als het repareren van vloeren die bol hebben gestaan door wateroverlast. Gebruik voor jouw reparaties de EAZYFIX® Premium Plamuur en de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller.

Reparatie houten vloer

Zelf een beschadiging in een houten vloer herstellen doe je met EAZYFIX. Voor kleine beschadigingen en gebreken in hout zoals gaten, noesten en kieren in een houten vloer opvullen, gebruik je de EAZYFIX® Premium Plamuur. Lees hier meer voordelen van een epoxy plamuur. Hiermee kun je kleine krassen en beschadigingen opvullen en gladstrijken. Ook gaten in een houten vloer opvullen en scheuren in een houten vloer repareren doe je met de Premium Plamuur. Je gebruikt eigenlijk voor alle types houtschade de Plamuur, tenzij het om schade door houtrot gaat. In dat geval gebruik je de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller. 

Vloer schuren

Beschadiging in houten vloer herstellen

Voor het herstellen van jouw houten vloer heb je een aantal producten nodig. Dit zijn:

Door middel van een paar stappen kun je jouw houten vloer weer herstellen. Bekijk ook onze klusvideo voor een stappenplan om hout van je vloer te herstellen.


Begin met het verwijderen van stof en verf door het vloeroppervlak grondig te schuren. Draag altijd handschoenen voordat je begint met repareren. Gebruik de tweecomponenten Premium Plamuur om kleine gaten op te vullen. Gebruik het kitpistool om de plamuur op het mengplateau aan te brengen. Gebruik het EAZYFIX® RVS Meng- en Reparatiemes om de Plamuur te mengen. Breng de pasta aan op de vloer en gebruik het Reparatie Opbouwmes om het goed uit te smeren. Laat het minimaal 30 minuten drogen en maak ondertussen je reparatiemessen schoon met de reinigingsdoekjes. Na het uithardingsproces kun je door middel van de schuurspons en het schuurpapier het oppervlak glad schuren. Maak de vloer vervolgens nog een laatste keer goed schoon en verf de vloer met de gewenste lak.

 

Een houten vloer of parketvloer repareren doe je met EAZYFIX®. Een vloerreparatie herstelt het hout en de houten vloer is door de vuller weer zo goed als nieuw. Repareer je met EAZYFIX®, dan heb je tot 10 jaar garantie op het product. Check hier het dichtstbijzijnde verkooppunt of neem contact op voor meer informatie.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Heb je vragen over houtrot, jouw houtreparatie of onze producten? Stel ze gerust via het chatvenster rechtsonder of bel: 085 201 201 1. Wil je jouw houtschade door ons laten beoordelen? Mail dan een foto met vraag naar info@eazy-fix.com.

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Onze succesgarantie uitgelegd

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar boven