fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR HOUTROT BUITEN

Houtrot buiten kan gemakkelijk ontstaan. Als hout wordt blootgesteld aan vocht of warmte, kunnen schimmels actief worden en het hout aantasten. Zeker buiten is dat veel het geval: tuinmeubels, tuinhuisjes, veranda’s en kozijnen staan de hele dag onder invloed van zon, regen en wind.

Dat kan allerlei gevolgen hebben: kozijnen die vol houtrot zitten, sluiten niet meer goed af en kunnen lekkages veroorzaken. Tuinmeubels of veranda’s verliezen aan stevigheid en worden gevaarlijk om op te staan of zitten. Het is daarom erg belangrijk om je hout buiten goed te controleren op houtrot en om tijdig in te grijpen.

Wat houtrot tijdig herkennen lastig maakt, is het feit dat veel hout bewerkt is. Kozijnen en meubels bijvoorbeeld zijn vaak geverfd en je kunt niet door de verf heen kijken om te zien hoe het met het hout gaat. Gelukkig zijn er allerlei manieren om er toch achter te komen of je last hebt van houtrot buiten. De Kluscoach van EAZYFIX® vertelt je die en legt ook stap voor stap uit hoe je je hout kunt repareren. Samen met EAZYFIX® zorg je voor een professioneel resultaat.

HEB JE BUITEN HOUTSCHADE? UPLOAD EEN FOTO VAN DE SCHADE EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

Met de houtrotreparatie-middelen van EAZYFIX® kan elke doe-het-zelver snel en eenvoudig een professionele houtreparatie doen. De innovatieve producten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij ruim 30 jaar aan ervaring is EAZYFIX® in staat om de doe-het-zelver bij te staan met uitgebreide support.

Eazyfix Nederlandse Producten
0