Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Kleine houtschades repareren

  • Home
  • Kleine houtschades repareren

DE BESTE OPLOSSING VOOR KLEINE HOUTSCHADES

Het kan iedereen overkomen, schade aan je vloer. Of het nou komt door wateroverlast waardoor de vloer bol heeft gestaan of dat er krassen in de vloer ontstaan door te schuiven met meubels, of er noesten in zitten, die eruit komen.

Als je  een vloer niet op tijd behandelt, kan dat gevolgen hebben. Het ziet er niet goed uit, en de schade kan in veel gevallen ook groter worden. Het is daarom erg belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, dus regelmatig de vloer controleren , is daarom erg belangrijk.

Ontdek je dat je houtschade hebt? Het is in de meeste gevallen helemaal niet nodig om de gehele vloer te vervangen, zelfs niet om een aangetaste plank te vervangen. Houtschade kan met de producten van EAZYFIX© eenvoudig worden gestopt en gerepareerd. Dat scheelt veel tijd en kosten. Beschadigingen, zoals kieren of spleten in houten vloeren, kunnen met de producten van EAZYFIX© worden opgevuld.

Voor Na

KLEINE HOUTSCHADES REPAREREN IN EEN PAAR STAPPEN

WANNEER PLAMUUR GEBRUIKEN?

De Premium Plamuur is geschikt voor het snel repareren van kleine beschadigingen en gebreken in hout. Bijvoorbeeld voor het opvullen en gladstrijken van scheuren, gaten en noesten. Kortom, bedoeld voor alle type houtschades, behalve schade door houtrot. Bij houtrot gebruik je de EAZYFIX© Houtrotvuller.

EAZYFIX© Plamuur is op basis van Epoxy en blijft na uitharding flexibel genoeg om mee te kunnen bewegen met de werking het hout. Het behoudt daarmee op lange termijn zijn vorm en gaat niet scheuren of uitzetten. Voor binnen- en zeker voor buitengebruik kun je dus het best een Plamuur gebruiken op basis van epoxy.

Stap voor stap zien hoe je de plamuur gebruikt? Bekijk dan de kluscoach.

Schade aan jouw deuren liever laten repareren?

UPLOAD EEN FOTO VAN DE SCHADE EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTS!

JE HOUTSCHADES UPLOADEN?

Het is niet altijd goed te zien of vervangen of repareren een beter optie is. Zeker als houtrot niet je vakgebied is. Twijfelen is dus helemaal niet gek.

Wij beoordelen graag voor je of je beter kunt vervangen of repareren. Vul onderstaand formulier in en upload tot maximaal vijf foto’s van de schade waar je over twijfelt. Een van onze specialisten zal jouw situatie beoordelen en je vrijblijvend persoonlijk advies geven!

  • Sleep bestanden hierheen of

Plamuur OVER HOUTROTVULLER aanbrengen

De Plamuur is ook te gebruiken over de uitgeharde EAZYFIX© Houtrotvuller. Hiermee werk je mogelijke oneffenheden moeiteloos weg en zorg je voor een perfect glad eindresultaat.

Zorg dat je de Houtrotvuller eerst schuurt. Dit zorgt voor een goede hechting met de Plamuur. Je kunt de Plamuur dan direct op de geschuurde Houtrotvuller aanbrengen. Bekijk de video voor een voorbeeld uit de praktijk.

 

Winnaar EAZYFIX

Gefeliciteerd, Ricardo uit Oosterblokker wint de hoofdprijs!

Onze kerstactie met het prijzenrad is helaas afgelopen. Bedankt voor …

Lees verder →
Winter repareren

De Winter is begonnen

Het weer wordt steeds grijzer en het begint nu toch …

Lees verder →

Wij zijn geopend tussen Kerst en Oud en Nieuw!

We zijn gewoon open tussen Kerst en oud en nieuw! …

Lees verder →

Nieuwe Collega – Welkom Patrick!

Nieuwe collega! Deze week is Patrick Mengers (33) begonnen als verkoopadviseur …

Lees verder →

Nog geen EAZYFIX® locatie bij jou in de buurt?

Maar zou je dit wel graag willen? Laat het ons …

Lees verder →

Plaats een Google review en maak kans op een cadeaubon

Op onze website beoordelen jullie ons gemiddeld al met een …

Lees verder →
Scroll naar top