fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR HOUTROT

Heb je last van houtschade of vermoed je dat je ergens hout hebt dat is aangetast door houtrot? Vochtig en/of warm hout is een paradijs voor houtrotschimmels. Ze verzwakken het hout en maken je kozijnen, deuren, voorgevels en andere houten constructies en producten kapot. Het is daarom erg belangrijk om je hout regelmatig te controleren op houtrot en om direct in te grijpen als je houtrot vermoedt of hebt aangetroffen.

Gelukkig is houtrot vaak eenvoudig en snel te verwijderen en hoef je slechts in uitzonderlijke gevallen iets geheel te vervangen: meestal kun je gewoon het houtrot stoppen en verwijderen en je bestaande houten constructie weer zo goed als nieuw maken. Dat scheelt aanzienlijk veel tijd en geld!

Bij EAZYFIX® zijn we gespecialiseerd in houtrotreparaties en helpen wij doe-het-zelvers om een zo goed mogelijk, professioneel resultaat te bereiken. Met onze producten kun je echter nog veel meer doen, zoals krassen in het tafelblad of de rotte bodem van je kast repareren en allerlei houtsoorten zoals teakhout herstellen als er beschadigingen op zijn gekomen. Allerlei houten constructies en producten met beschadigingen kunnen in een handomdraai worden hersteld met EAZYFIX®.

Speciaal om jou als doe-het-zelver te helpen, hebben we bij EAZYFIX® een Kluscoach. Die vertelt je precies hoe je houtrot moet repareren en neemt je mee door het gehele reparatieproces. Volg de stappen van de Kluscoach en ga voor een perfecte reparatie van de houtschade.

HEB JE HOUTSCHADE? UPLOAD EEN FOTO VAN DE SCHADE EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

EAZYFIX® is met meer dan 30 jaar ervaring marktleider op het gebied van houtrotreparatie-producten voor doe-het-zelvers. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver om houtrot eenvoudig te repareren. Met EAZYFIX® realiseer je een professioneel resultaat en als je er zelf niet helemaal uitkomt, kun je rekenen op uitgebreide support.

Eazyfix Nederlandse Producten
0