Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Kozijnreparatie: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker!

  • Home
  • Nieuws
  • Kozijnreparatie: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker!

Heb je houtrot gevonden in je houtwerk en denk je direct aan vervanging in plaats van repareren? Uit ervaring weten wij dat houtrot in 95% van de gevallen te repareren is. Ondanks dit gegeven is repareren nog steeds een vrij onbekende oplossing voor veel huiseigenaren.

Repair Care is al sinds jaar en dag marktleider in houtreparatieproducten op de professionele markt. Om met deze expertise ook huiseigenaren te helpen, is Repair Care Home opgezet en is het merk EAZYFIX® ontwikkeld. Wij zijn dus een dochteronderneming van Repair Care.

Voordelen van repareren

De voordelen van kozijnen repareren ten opzichte van vervanging zijn groot waardoor repareren al snel de beste oplossing is!

  • Kostenbesparing. Het belangrijkste voordeel is de kostenbesparing. Waar je bij vervanging al snel in de duizenden euro’s terechtkomt, is dit bij repareren slechts een paar tientjes tot enkele honderden euro’s. Kortom, een kostenbesparing tot wel 90%!
  • Er is veel minder overlast bij repareren. Alleen de rotte plekken worden aangepakt, waardoor niet het hele raam en kozijn verwijderd hoeft te worden. Bovendien worden de werkzaamheden van buiten uit uitgevoerd, binnenshuis is er dus amper overlast.
  • Omdat de reparatie vanaf buiten wordt uitgevoerd, is er ook minder kans op beschadigingvan andere delen van je huis.
  • Heb je nog enkel glas en wil je dit vervangen door dubbel glas? Geen probleem! Dubbel glas is ook gemakkelijk te zetten in je huidige kozijn. Dit is dus ook geen reden meer om je kozijn te vervangen.
  • Tot slot draag je ook nog je steentje bij aan een beter milieu. Er wordt niet onnodig gezond hout weggegooid en vervangen door nieuw hout. Alleen de rotte plekken worden gerepareerd en niet gehele kozijnen

REPAREER JE KOZIJN MET DE HOUTREPARATIEPRODUCTEN VAN EAZYFIX®

Ben je een beetje handig en wil je zelf aan de slag? De producten van EAZYFIX® zijn speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers maar met de kwaliteit van professionele producten. Deze producten zijn op basis van epoxy, een elastische substantie die meebeweegt met hout en dus niet scheurt. Daarnaast bieden wij ook volledige support aan tijdens reparaties. Check onze kluscoach voor het stappenplan, klusvideo’s en extra tips!

TOCH LIEVER JE REPARATIE LATEN UITVOEREN DOOR EEN SPECIALIST?

Laat je de klus toch liever aan een specialist over? Geen probleem! Wij werken samen met houtrotspecialisten door het hele land. Grote kans dat er ook eentje in jouw omgeving zit. Deze specialisten hebben de houtrot-opleiding van Repair Care met succes doorlopen en weten dus precies hoe ze hout moeten repareren.

Bekijk alle specialisten online.

Kozijnreparatie

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

Gezien bij Mulder Maakt: EAZYFIX!

Dinsdag 4 februari was de Premium Houtrotvuller van EAZYFIX® te zien bij ‘Mulder Maakt’. Dennis Mulder ken je misschien van TV Eigen huis en tuin, Klussen met kijkers en van Klus Magazine.   Als klusser en huiseigenaar krijg je op ten duur te maken met houtrot. Dit kan onder andere in je kozijnen, daken of

Klussen met koud weer?

Brrr… aankomende week wordt het weer lekker koud in ons kikkerlandje. ❄️ Buiten klussen met koud weer is geen goed idee. Zorg ervoor dat je even lekker warm binnenblijft! 🥶   Let goed op! Bij het gebruiken van de Houtrotvuller van EAZYFIX®️ is het van belang dat je het product gebruikt bij de juiste weersomstandigheden.

Start nieuwe marketing stagiaire

Even voorstellen, onze nieuwe marketing stagiaire:   Hoi hoi! Ik ben Julia van Kerkhoff (24), de nieuwe stagiaire van EAZYFIX. Per 1 februari start ik met het versterken van het marketingteam van EAZYFIX. Ik studeer momenteel Communicatie aan het Avans in ’s-Hertogenbosch. De komende maanden zal ik werkzaam zijn in Waalwijk. En daar heb ik

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top