Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Houtrot laten repareren

DOOR EEN HOUTROT SPECIALIST

Bij elk huis dat houten kozijnen heeft kan houtrot ontstaan. Vervelend, helemaal wanneer je het hele kozijn voor duizenden euro’s moet laten vervangen. Gelukkig kun je houtrot in veruit de meeste gevallen ook volledig laten repareren. Een goede houtrotreparatie is onzichtbaar en blijvend. Een houtrotspecialist verwijdert namelijk de rotte- en zwakke plekken uit het hout en vult de gaten op met een hoogwaardige houtrotvuller. Zo blijven deze risicoplekken ook in de toekomst vrij van houtrot en zijn je kozijnen sterker dan ooit.

EAZYFIX® werkt uitsluitend met vakbekwame schilders- en onderhoudsbedrijven die door Repair Care zijn opgeleid tot houtrot specialisten. Onze houtrot specialisten werken daarom ook met de houtreparatiemiddelen van Repair Care.

Onze specialisten zitten verspreid door het land. Waarschijnlijk ook bij jou in de buurt. Mocht dit niet zo zijn, kijk dan in ons overzicht met alle opgeleide bedrijven van Repair Care.

REKENTOOL

Bereken de kosten van je houtrot reparatie door een houtrotspecialist met onze rekentool.

“Wist je dat repareren bijna altijd goedkoper is dan vervangen?”

Onze specialisten:

EAZYFIX® partners in beeld

Wij werken samen met verschillende specialisten door het hele land. Benieuwd naar de werkervaring en specialisatie van deze professionals? Bekijk ze hierboven.

Scroll naar top