Vacature: Communicatie en Multimediadesign

Vacature communicatie en multimediadesign

Ben jij ook gek van filmen of videobewerking en kijk je zelf ook graag naar video’s op YouTube, Instagram of TikTok? Dan hebben we een leuke en leerzame stageplek voor je! Tijdens onze communicatie en multimediadesign stage ga je namelijk hoofdzakelijk aan de slag met het filmen en monteren van video’s voor de verschillende online kanalen van EAZYFIX. Dit pak je op in samenwerking met je stagebegeleider (Content Designer). Daarnaast krijg je binnen deze stage ook de mogelijkheid om andere werkzaamheden op te pakken wanneer je een kans ziet om je talenten ook op andere manieren in te zetten.

Wanneer:
30 januari tot juni/juli 2023

Dit ga je leren bij EAZYFIX:
Werkzaamheden die terug kunnen komen in je stage:
→ Videobewerking (Premiere, After Effects)
→ Fotografie/ontwerp (Photoshop of Canva)
→ Social media marketing
→ Eigen invulling

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt interesse in video & social-media, bent proactief en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel en durf jij met nieuwe ideeën te komen.

Wat bieden wij jou?
Een leerzame stage in fulltime dienstverband. Je komt te werken in een groep enthousiaste en gezellige collega’s met een geweldige teamspirit. Wij bieden je de kans om in een korte periode veel te leren en krijgt veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Je krijgt een salaris van 400 euro.

Over ons bedrijf
EAZYFIX is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een dochteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt. EAZYFIX biedt een oplossing voor hout- en muurschades voor alle doe-het-zelvers. Producten zijn te koop via de webshop, Amazon, Bol.com en in diverse winkels. Momenteel zijn onze producten te koop in meer dan 220 winkels, verspreidt over heel Nederland.

Solliciteren
Interesse? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of stuur een mail naar info@eazy-fix.com.

Ben jij op zoek naar een meewerkstage voor de periode september 2020 tot februari 2021? En heb jij interesse in Online Marketing, ben je proactief en kun je goed zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

De functie
Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

  • Beheren en optimaliseren van de social media kanalen
  • Ondersteuning bij het optimaliseren van de website
  • Schrijven van blogartikelen en nieuwsbrieven
  • Uitvoeren van de SEO strategie
  • Analyses maken van de online marketing activiteiten
  • Ondersteuning bij search campagnes (SEA) en social media advertenties

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt interesse in Online Marketing, bent proactief en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast heb jij een sterk analytisch vermogen en durf jij met nieuwe ideeën te komen. Je volgt een HBO-opleiding richting marketing, communicatie of commerciële economie.

Wat bieden wij jou?
Een leerzame meeloopstage in fulltime dienstverband. Je komt te werken in een groep enthousiaste en gezellige collega’s met een geweldige teamspirit. Wij bieden je de kans om in een korte periode veel te leren en krijgt veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Over ons bedrijf
EAZYFIX® is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een zusteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt. EAZYFIX® biedt een professionele oplossing voor doe-het-zelvers. Producten zijn te koop via de webshop en in diverse winkels. Momenteel zijn onze producten te koop in 110 winkels, verspreidt over heel Nederland. Ons doel is om binnen een jaar te groeien naar 200 verkooppunten.

Solliciteren
Interesse? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of stuur een mail naar info@eazy-fix.com.