Vacature: afstudeerstage internationalisering EAZYFIX

Vacature stagiair internationaal marktonderzoek

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage voor de periode februari 2023 tot en met juni 2023? En vind je het leuk om onderzoek te doen naar nieuwe internationale markten? Lees dan snel verder!

Dit ga je leren bij EAZYFIX
Tijdens jouw afstudeerstage werk je samen met een projectteam aan de online uitbreiding van EAZYFIX naar andere landen binnen én buiten Europa. Het projectteam bestaat in totaal uit zeven medewerkers en heeft in 1,5 jaar tijd gezorgd voor de online uitbreiding naar Oostenrijk, Frankrijk en België. Voor volgend jaar heeft het team weer nieuwe landen in het vizier. Maar sluiten deze markten wel aan bij de EAZYFIX producten? Is er veel concurrentie? Waar moet je rekening mee houden? Welke kanalen zet je hiervoor in? Hoe pak je de introductie het beste aan? Aan jou de taak dit te onderzoeken.

Naast het uitvoeren van het onderzoek werk je 1 à 2 dagen per week mee op marketinggebied. Je gaat er onder andere voor zorgen dat de online verkoop in Oostenrijk, Frankrijk en België toeneemt.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt interesse in internationaal marktonderzoek, bent proactief en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel en durf jij met nieuwe ideeën te komen. Je volgt een HBO-opleiding in de richting van International Business (Administration), Marketing of International Marketing Management.

Wat bieden wij jou?
Een leerzame stage in fulltime dienstverband. Je komt te werken in een groep enthousiaste en gezellige collega’s met een geweldige teamspirit. Wij bieden je de kans om in een korte periode veel te leren en krijgt veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Je krijgt een salaris van 400 euro.

Over ons bedrijf
EAZYFIX is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een dochteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt. EAZYFIX biedt een oplossing voor hout- en muurschades voor alle doe-het-zelvers. Producten zijn te koop via de webshop, Amazon, Bol.com en in diverse winkels. Momenteel zijn onze producten te koop in meer dan 220 winkels, verspreidt over heel Nederland. 

Solliciteren
Interesse? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of stuur een mail naar info@eazy-fix.com.

Ben jij op zoek naar een meewerkstage voor de periode september 2020 tot februari 2021? En heb jij interesse in Online Marketing, ben je proactief en kun je goed zelfstandig werken? Lees dan snel verder!

De functie
Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

  • Beheren en optimaliseren van de social media kanalen
  • Ondersteuning bij het optimaliseren van de website
  • Schrijven van blogartikelen en nieuwsbrieven
  • Uitvoeren van de SEO strategie
  • Analyses maken van de online marketing activiteiten
  • Ondersteuning bij search campagnes (SEA) en social media advertenties

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt interesse in Online Marketing, bent proactief en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast heb jij een sterk analytisch vermogen en durf jij met nieuwe ideeën te komen. Je volgt een HBO-opleiding richting marketing, communicatie of commerciële economie.

Wat bieden wij jou?
Een leerzame meeloopstage in fulltime dienstverband. Je komt te werken in een groep enthousiaste en gezellige collega’s met een geweldige teamspirit. Wij bieden je de kans om in een korte periode veel te leren en krijgt veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Over ons bedrijf
EAZYFIX® is de productlijn van het bedrijf Repair Care Home; een zusteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in oplossingen voor houtrot reparaties voor de professionele schilders- en onderhoudsmarkt. EAZYFIX® biedt een professionele oplossing voor doe-het-zelvers. Producten zijn te koop via de webshop en in diverse winkels. Momenteel zijn onze producten te koop in 110 winkels, verspreidt over heel Nederland. Ons doel is om binnen een jaar te groeien naar 200 verkooppunten.

Solliciteren
Interesse? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of stuur een mail naar info@eazy-fix.com.