Waarvoor heb ik houtversterker nodig en wat kan ik ermee?

Waarvoor heb ik houtversterker nodig en wat kan ik ermee?

Iedereen die wel eens geklust heeft, weet dat een goede voorbereiding het halve werk is. Schaf je materialen aan om te klussen, dan heb je voor een aantal klussen ongetwijfeld houtversterker nodig. Wat je daarmee kunt doen en hoe je het kunt toepassen, lees je in deze blog.

 

Wat kun je doen met houtversterker?

Houtversterker is een product dat ervoor zorgt dat te behandelen hout letterlijk versterkt wordt tot diep in de houtvezels. Het is een tweecomponentenproduct waarvan je steeds maar een beetje nodig hebt om een mooi eindresultaat te krijgen. Door de twee componenten met elkaar te mengen, ontstaat een vloeibaar product wat je met een kwast op het te behandelen hout aanbrengt. Na uitharding (circa 30 minuten) is het hout tot diep in de vezels versterkt en kun je de houtplamuur eroverheen aanbrengen.

Houtversterker

Ik gebruik al houtplamuur, waarom heb ik dan nog houtversterker nodig?

De EAZYFIX® Premium Houtversterker is de voorbehandeling (ook wel voorstrijk genoemd) voor de Houtvuller. Veel mensen denken dat alleen houtplamuur voldoende is om een gat te repareren, maar door ook de Premium Houtversterker te gebruiken zorg je ervoor dat de plamuur optimaal kan hechten aan het hout. Het zorgt dus zowel voor versteviging van het hout (waardoor je een goede basis krijgt voor je reparatie) als voor een optimale hechting, wat zorgt voor een beter eindresultaat.

 

Waarom kiezen voor Eazyfix houtversterker?

EAZYFIX® Premium Houtversterker is uniek omdat het door de speciale samenstelling een zeer goede uitharding heeft. Hierdoor kunnen houtrot en gaten in hout makkelijker en beter gerepareerd worden en blijft het resultaat na de reparatie ook langer mooi. De Houtversterker is bovendien makkelijk te mengen (mengverhouding 1:1) en eenvoudig met een kwast aan te brengen. Je verbetert dus de kwaliteit van het hout en het eindresultaat mag er zeker zijn! Daarom is de Houtversterker van EAZYFIX® ideaal voor het dichten van gaten en het repareren van houtrot.

Waarvoor wordt houtversterker veel gebruikt?

Houtversterker wordt onder andere gebruikt voor het repareren van kozijnen en kleine gaten in plinten, houten planken en balken. In principe kan de houtversterker voor vrijwel elke kleine houtreparatie gebruikt worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit product en wil je graag nog meer weten over de toepassingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren voor jouw klus!

Houtversterker

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Onze succesgarantie uitgelegd

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar boven