Top 5 redenen waarom je zou kiezen voor de EAZYFIX® Houtrotvuller

Top 5 redenen waarom je zou kiezen voor de EAZYFIX® Houtrotvuller

De producten van EAZYFIX® zijn erg makkelijk en snel in gebruik bij het repareren van houtrot in bijvoorbeeld je kozijnen, deur of ander hout. Onze producten zorgen ervoor dat de schade wordt hersteld en het houtwerk weer jaren meegaat. De producten van EAZYFIX® onderscheiden zich op veel verschillende punten van andere houtrotvullers. Wij geven je de 5 belangrijkste redenen waarom je zou kiezen voor de Houtrotvuller.


1. Het makkelijkst te gebruiken en te vormen (zonder mal!)

De houtrotvuller van EAZYFIX® is makkelijk te vormen naar het reparatieoppervlak en het blijft zó goed in zijn vorm, dat een mal helemaal niet nodig is. Het kleeft niet zo aan je messen en het eindresultaat is daardoor al meteen zoals je het wilt zonder knoeien en prutsen. De reparatie zakt dus ook niet uit en krimpt niet, ook niet na uitharding. Een handige tip is om voor het modelleren de EAZYFIX® Reparatiemessen te gebruiken.


2. Het snelst in gebruik én heel goed schuurbaar

Je kan al na 20 minuten nadat je de Houtversterker -die nodig is om je hout sterk te maken en goed te laten hechten aan de Houtrotvuller- hebt gebruikt , verder met repareren. Bij andere impregneer producten moet je vaak uren wachten voordat je verder kan. Daarnaast is de Houtrotvuller na het uitharden makkelijk te schuren en kunnen de oneffenheden die er eventueel zijn ontstaan, makkelijk hersteld worden en precies gevormd worden naar de oorspronkelijke vorm van het hout. Mocht je het nu toch nóg gladder willen hebben, dan is er de Premium Plamuur (die ook al binnen een uur schuurbaar is) voor een spiegelglad oppervlak.


3. Meest duurzaam; het blijft elastisch, ook ná uitharding

De Houtrotvuller is, gemaakt van een speciaal ontwikkelde epoxy die, in tegenstelling tot de andere houtrotvullers op de markt, ervoor zorgt dat de reparatiepasta elastisch blijft en meebeweegt met het hout. Hierdoor zullen er geen scheuren ontstaan in de reparatie en kan het wel 10 tot 30 jaar mee gaan.


4. Snel overschilderbaar

Na 4 uur drogen kan de reparatie direct geschuurd en overschilderd worden. Na overschildering zie je niks meer van de reparatie en gaat het houtwerk weer jaren mee. Ook na gebruik (wanneer nog gewenst) van de Premium Plamuur.


5. Beste begeleiding tijdens de reparatie

Tijdens het repareren van je houtrotschade kun je de stap-voor-stap uitleg met behulp van duidelijke filmpjes gebruiken. Dit stappenplan kan je bij de Kluscoach op onze website vinden. Zo weet je precies wat je moet doen! En als je dan nog vragen hebt, neem contact met ons op!

Ben je ook zo enthousiast geworden over de EAZYFIX® Houtrotvuller en zie je het zitten om zelf je houtrotschade te repareren? Kies dan voor onze Houtrotvuller of ga voor één van onze starterspakketten. Je hebt dan gelijk alle benodigdheden voor een houtrotreparatie tegen een extra korting.

twee componenten houtrotvuller

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Onze succesgarantie uitgelegd

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar boven