Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Deuren repareren met EAZYFIX®

Deuren repareren met EAZYFIX®

Heb jij een gaatje of deukje in je houten deur? Of misschien wel houtrot in je houten deur? Geen probleem! Met de Premium Houtrotvuller en Plamuur van EAZYFIX® wordt je deur weer als nieuw.

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is. Hierdoor is het belangrijk dat je regelmatig je houtwerk goed controleert op eventuele aantastingen. Wil je meer weten over hoe je houtrot herkent? Lees dan onze blog Houtrot herkennen.

Houtrot in deuren is niet te voorkomen

Niet alleen je kozijnen maar ook je houten deuren kunnen aangetast worden door houtrot. Dit kan makkelijk gerepareerd worden en je hoeft dus niet meteen heel de deur te vervangen. Dit scheelt je een hoop geld en overlast!

Houtschade door houtrot komt het meeste voor bij buitendeuren omdat deze blootgesteld worden aan verschillende weersomstandigheden. Als de deur voor jarenlang vochtig wordt door de regen kan er houtrot ontstaan. Ook de wind en wisselende temperaturen kunnen een oorzaak zijn.

Deuren repareren binnenshuis

Niet alleen buitenshuis kun je last krijgen van houtrot. Dit kan ook binnenshuis gebeuren. Houtrot ontstaat door vocht, hierdoor komt het snel voor bij deuren in vochtige ruimtes als de badkamer of keuken. Houtrot in huis kan zoveel mogelijk voorkomen worden door te zorgen voor afwateringssystemen en goede ventilatie. Mocht er nu toch houtrot ontstaan in bijvoorbeeld je deur, kan dit snel en makkelijk gerepareerd worden met de Houtrotvuller van EAZYFIX®.

Houtrot in deuren repareren

De beschadigde deur repareren kan op dezelfde manier gedaan worden als kozijnen. De gaten die zijn gemaakt met het verwijderen van het houtrot kunnen opgevuld worden met de Premium Houtrotvuller. Daarna is het een kwestie van glad schuren en overschilderen en je deur is weer als nieuw! Bestel de Houtrotvuller online en ga direct aan de slag. Gebruik bij de reparatie onze kluscoach, die je stap voor stap door de reparatie heen leidt.

deuren zelf repareren

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

kozijn reparatie

Renovatie kozijn hoe zit dat nou?

Last van houtrot in je kozijn en zijn er net te veel rotte plekken om het te kunnen repareren? Dan is een renovatie van je kozijn een goede oplossing. Het volledig vervangen van je kozijn is dus helemaal niet nodig.

Zelf houtrot repareren

Zelf houtrot repareren? De 5 meest gemaakte fouten

Overweeg je om zelf aan de slag te gaan met Houtrotvuller? Hiermee kun je prachtige resultaten boeken. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt! Anders creëer je geen vaste, maar een tijdelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat jouw reparatie wél mooi en sterk blijft, geven we je de 5 grootste valkuilen bij het repareren van houtrot.

Zelf houtrot repareren

Grote houtrot gaten in hout repareren: zo pak je dat aan

hoe ontstaan grote gaten in hout? Grote gaten in hout kunnen verschillende oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen is er sprake van houtrot. Houtrot kan namelijk zorgen voor grote houtschades in bijvoorbeeld kozijnen, deuren of daken. Wil je deze gaten in het hout opvullen? Doe dit dan met behulp van goede epoxy Houtrotvuller. Wij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar top