Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Maak kennis met EAZYFIX®

Maak kennis met EAZYFIX®

Heb je houtrot gevonden in je houtwerk en denk je direct aan vervanging in plaats van repareren? Uit ervaring weten wij dat houtrot in 95% van de gevallen te repareren is. Ondanks dit gegeven is repareren nog steeds een vrij onbekende oplossing voor veel huiseigenaren.

Repair Care is al sinds jaar en dag marktleider in houtreparatieproducten op de professionele markt. Om met deze expertise ook huiseigenaren te helpen, is Repair Care Home opgezet en is het merk EAZYFIX® ontwikkeld. Wij zijn dus een dochteronderneming van Repair Care.

Voordelen van repareren

Kostenbesparing. Het belangrijkste voordeel is de kostenbesparing. Waar je bij vervanging al snel in de duizenden euro’s terechtkomt, is dit bij repareren slechts een paar tientjes tot enkele honderden euro’s. Kortom, een kostenbesparing tot wel 90%!

Er is veel minder overlast bij repareren. Alleen de rotte plekken worden aangepakt, waardoor niet het hele raam en kozijn verwijderd hoeft te worden. Bovendien worden de werkzaamheden van buiten uit uitgevoerd, binnenshuis is er dus amper overlast.

Omdat de reparatie vanaf buiten wordt uitgevoerd, is er ook minder kans op beschadiging van andere delen van je huis.

Heb je nog enkel glas en wil je dit vervangen door dubbel glas? Geen probleem! Dubbel glas is ook gemakkelijk te zetten in je huidige kozijn. Dit is dus ook geen reden meer om je kozijn te vervangen.

Tot slot draag je ook nog je steentje bij aan een beter milieu. Er wordt niet onnodig gezond hout weggegooid en vervangen door nieuw hout. Alleen de rotte plekken worden gerepareerd en niet gehele kozijnen.

Repareer je kozijn met de Houtrotreparatieproducten van EAZYFIX®.

Ben je een beetje handig en wil je zelf aan de slag? De producten van EAZYFIX® zijn speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers maar met de kwaliteit van professionele producten. Deze producten zijn op basis van epoxy, een elastische substantie die meebeweegt met hout en dus niet scheurt. Daarnaast bieden wij ook volledige support aan tijdens reparaties. Check onze kluscoach voor het stappenplan, klusvideo’s en extra tips!

 

TOCH LIEVER JE REPARATIE LATEN UITVOEREN DOOR EEN SPECIALIST?

Laat je de klus toch liever aan een specialist over? Geen probleem! Wij werken samen met houtrotspecialisten door het hele land. Grote kans dat er ook eentje in jouw omgeving zit. Deze specialisten hebben de houtrot-opleiding van Repair Care met succes doorlopen en weten dus precies hoe ze hout moeten repareren.

Bekijk alle specialisten online!

epoxy reparatieset

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

kozijn reparatie

Renovatie kozijn hoe zit dat nou?

Last van houtrot in je kozijn en zijn er net te veel rotte plekken om het te kunnen repareren? Dan is een renovatie van je kozijn een goede oplossing. Het volledig vervangen van je kozijn is dus helemaal niet nodig.

Zelf houtrot repareren

Zelf houtrot repareren? De 5 meest gemaakte fouten

Overweeg je om zelf aan de slag te gaan met Houtrotvuller? Hiermee kun je prachtige resultaten boeken. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt! Anders creëer je geen vaste, maar een tijdelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat jouw reparatie wél mooi en sterk blijft, geven we je de 5 grootste valkuilen bij het repareren van houtrot.

Zelf houtrot repareren

Grote houtrot gaten in hout repareren: zo pak je dat aan

hoe ontstaan grote gaten in hout? Grote gaten in hout kunnen verschillende oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen is er sprake van houtrot. Houtrot kan namelijk zorgen voor grote houtschades in bijvoorbeeld kozijnen, deuren of daken. Wil je deze gaten in het hout opvullen? Doe dit dan met behulp van goede epoxy Houtrotvuller. Wij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar top