Aan de slag met onze EAZYFIX® Muurvuller

Aan de slag met onze EAZYFIX® Muurvuller

Heb je schade aan jouw muur? Dan is het fijn als je dit snel en blijvend kunt repareren. Dit doe je met de sneldrogende EAZYFIX® Muurvuller. Deze muurvuller is geschikt voor buiten en voor binnen. Het is een superieure muurvuller, die stevig is en lang meegaat. 

Een sneldrogende muurvuller kopen?

Met de sneldrogende Muurvuller van EAZYFIX® heb je schade in de muren binnen de kortste keren gerepareerd. De Muurvuller is sneldrogend en wordt goed hard. Daarbij is de muurvuller overschilderbaar met wit, grijs, zwart en alle andere kleuren. Zo repareer je schades in je muur onzichtbaar.

Een muurvuller geschikt voor stucwerk

Onze muurvuller is geschikt voor verschillende soorten ondergronden. Zo pas je de EAZYFIX® Muurvuller bijvoorbeeld toe bij schade aan je stucwerk. Daarnaast breng je gemakkelijk structuur aan in onze muurvuller, zodat het gerepareerde deel niet opvalt. Heb je schade aan hout? Probeer dan een van onze houtvullers. De Plamuur en Houtrotvuller zijn speciaal ontwikkeld voor hout(rot)schades.

Onze beste muurvuller is gemakkelijk aan te brengen

De EAZYFIX® Muurvuller zorgt ervoor dat je muur binnen de kortste keren weer super strak is. Met verschillende tools repareer je schade aan de muur. Maak bijvoorbeeld gebruik van de EAZYFIX® Reparatiemessen en het Kitpistool. De sneldrogende Muurvuller is laagdrempelig in gebruik, waardoor je niet veel tools nodig hebt om ermee te werken. Direct alles aanschaffen wat je nodig hebt? Dat kan gemakkelijk met onze reparatiepakketten.

De muurvuller van EAZYFIX® is erg makkelijk in gebruik. Met onze witte muurvuller ga je direct aan de slag, zonder gedoe. Toch nog een beetje hulp nodig bij het gebruik van onze Muurvuller? Check dan onze kluscoach en het muurvuller stappenplan!

de beste oplossing tegen beschadegingen van de muur

Hulp of advies nodig?

Wil je aan de slag met een van onze producten, maar heb je toch nog wat vragen, of wil je nog even wat hulp? Dat kan natuurlijk, we helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via de chat op deze pagina, door te bellen naar 085 201 201 1, of te mailen naar info@eazy-fix.com.

Scroll naar boven