Voordelen van houtrot repareren

Voordelen van houtrot repareren

Unieke Epoxy Houtrotvuller en Plamuur

EAZYFIX biedt als eerste een professionele oplossing bij houtrot en houtschade voor doe-het-zelvers. Wat maakt de producten zo uniek?

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

HOOGSTE KWALITEIT EN SUPPORT

De Premium Houtrotvuller krimpt niet en zakt niet uit. Dit maakt het makkelijk om de pasta in de perfecte vorm te krijgen. Ook na uitharding is deze vorm blijvend.

Makkelijk schuur- en overschilderbaar. Stap voor stap zien hoe een reparatie in zijn werk gaat? Bekijk de kluscoach.

BLIJVEND RESULTAAT

De EAZYFIX® Houtrotvuller is sterk én elastisch. Massief, en flexibel genoeg om mee te kunnen bewegen met de werking van het hout. Zo blijft de reparatie altijd in de juiste vorm en zonder scheuren. Het beste resultaat.

MINDER OVERLAST

Het repareren van kozijnen geeft veel minder overlast dan complete kozijnvervanging. Het kozijn en glas hoeven namelijk niet verwijderd te worden. Daarnaast gebeurt de reparatie meestal aan de buitenkant, waardoor je er binnen geen last van hebt.

BESCHADIGINGEN VOORKOMEN

Bij repareren wordt alleen aan een deel van het kozijnen gewerkt. Dit zorgt ervoor dat je risico’s van beschadigingen aan het glas, stucwerk of vensterbank zo klein mogelijk houdt.

BESPAAR TOT 90%

Bij het vervangen van je kozijnen lopen de kosten flink op. Door het houtrot zelf te repareren in plaats van vervangen, kun jij je kozijnen blijvend vernieuwen én duizenden euro’s besparen.

Liever uitbesteden? Je kunt je kozijnen ook laten repareren door een van onze houtrot specialisten. Dit is eveneens een voordelige optie. Bovendien krijg je standaard 6 jaar garantie op de reparatie. 

MILIEUVRIENDELIJK

Repareren is een milieubewuste keuze. 

Prima hout weggooien is zonde. Door het hout te repareren belast je niet onnodig het milieu.

Schade aan jouw deuren liever laten repareren?

UPLOAD EEN FOTO VAN DE SCHADE EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTS!

JE HOUTSCHADES UPLOADEN?

Het is niet altijd goed te zien of vervangen of repareren een beter optie is. Zeker als houtrot niet je vakgebied is. Twijfelen is dus helemaal niet gek.

Wij beoordelen graag voor je of je beter kunt vervangen of repareren. Vul onderstaand formulier in en upload tot maximaal vijf foto’s van de schade waar je over twijfelt. Een van onze specialisten zal jouw situatie beoordelen en je vrijblijvend persoonlijk advies geven!

 • Hidden
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

  REPAREREN ALTIJD GOEDKOPER DAN VERVANGEN

  Met de houtreparatieproducten van EAZYFIX wordt je houtwerk weer als nieuw. Door de elasticiteit beweegt het mee met het hout. Er ontstaan hierdoor geen scheuren meer en je reparatie blijft dus heel lang goed. Daarnaast kan je er na het repareren gemakkelijk overheen schilderen.

  Scroll naar boven