Weg met Houtrot

Weg met houtrot – zomercampagne 2022

Nr.1 houtrotvuller
Gegarandeerd een perfect en blijvend resultaat

Weg met houtrot! Repareren met EAZYFIX is snel, eenvoudig en voordelig. Bovendien krijg je 100% succesgarantie op jouw reparatie. Zo ben je verzekerd van een perfect en blijvend resultaat!

De benodigdheden

Ga jij ook voor het allerbeste resultaat? Met de producten van EAZYFIX pak je houtrot in één keer goed aan. Met de juiste producten weet je zeker dat je reparatie jarenlang meegaat! 

Heb je bepaalde onderdelen al in huis? Stel dan zelf je eigen set samen in de webshop of bij een van onze verkooppunten.

HOUTROT VOORGOED WEGWERKEN IN 4 STAPPEN

1. Verwijder houtrot

Verwijder het houtrot met een Houtrotfrees. Hierna meet je het uitgefreesde hout met een Houtvochtmeter, zodat je zeker weet dat het hout droog genoeg is om te repareren.

2. Voorbehandelen

Breng Houtversterker aan en laat het 25 minuten in het hout trekken. Houtversterker versterkt het hout en creëert een stevig hechtvlak voor de Houtrotvuller.

Hout opvullen

3. Hout opvullen

Meng de twee componenten houtrotvuller en vul het hout op met de Premium Houtrotvuller van EAZYFIX. Laat de Houtrotvuller 4 uur uitharden.

4. Reparatie afwerken

Schuur en overschilder de uitgeharde houtrotvuller. Je reparatie ziet er weer uit als nieuw! Ben je nog niet helemaal tevreden? Breng nog een 2e laag aan.

Behoefte aan meer nuttige tips?
Bezoek dan onze Klusacademy! Hier vind je handige en bruikbare informatie voor tal van verschillende klussen.

100% SUCCESGARANTIE: GEGARANDEERD EEN PERFECTE REPARATIE

Bij EAZYFIX ben je gegarandeerd van een mooi en duurzaam resultaat: als je de stappen netjes uitvoert, blijft je reparatie jarenlang goed! Dat zeggen we niet zomaar. Je kunt bij ons vertrouwen op een 100% succesgarantie. Wat dat inhoudt?

  1. Succes verzekerd
    In onze Klusacademy vind je handige trainingen en video’s die je stap voor stap laten zien hoe jij houtrot vakkundig repareert. Daarnaast staan onze medewerkers voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Bereik je toch niet precies het resultaat waar je op gehoopt had? Dan komt één van onze medewerkers bij je langs om het op te lossen.
  2. De hoogste productkwaliteit
    De producten die je bij ons aanschaft, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Dat betekent dat je reparatie lang goed blijft: geen lelijke scheuren of inzakkingen al na een paar maanden. Ben je toch niet helemaal tevreden met een van je producten? Dan zoeken we samen naar een oplossing waar je wel blij van wordt.
  3. Blijvend goed & scheurt niet
    De meest duurzame producten voor doe-het-zelvers: die vind je bij ons. Daar zijn we zelfs zo van overtuigd dat je 5 jaar complete garantie op jouw reparatie met onze Houtrotvuller of Plamuur krijgt.
Direct aan de slag met jouw houtrotschade?
Ga voor een complete set! Een mooi en blijvend resultaat gaat jou dan zeker lukken.