Weg met Houtrot

Weg met houtrot

Nr.1 houtrotvuller
Gegarandeerd een perfect en blijvend resultaat

Nooit meer houtrot! EAZYFIX maakt het repareren van houtrot snel, eenvoudig en voordelig. Bovendien krijg je bij ons vijf jaar lang garantie op jouw reparatie. Zeg vaarwel tegen houtrot en verwelkom een blijvend perfect resultaat met EAZYFIX.

De benodigdheden

Ga jij ook voor het allerbeste resultaat? Met de producten van EAZYFIX pak je houtrot in één keer goed aan. Met de juiste producten weet je zeker dat je reparatie jarenlang meegaat.

HOUTROT VOORGOED WEGWERKEN IN 4 STAPPEN

1. Verwijder houtrot

Verwijder het houtrot met een houtrotfrees. Hierna meet je het uitgefreesde hout met een houtvochtmeter, zodat je zeker weet dat het hout droog genoeg is om te repareren.

2. Voorbehandelen

Breng houtversterke aan en laat het 25 minuten in het hout trekken. Houtversterker versterkt het hout en creëert een stevig hechtvlak voor de Houtrotvuller.

Hout opvullen

3. Hout opvullen

Meng de twee componenten houtrotvuller en vul het hout op met de Premium Houtrotvuller van EAZYFIX. Laat de Houtrotvuller 4 uur uitharden.

4. Reparatie afwerken

Schuur en overschilder de uitgeharde houtrotvuller. Je reparatie ziet er weer uit als nieuw! Ben je nog niet helemaal tevreden? Breng nog een 2e laag aan.

REPAREREN MET DE SUCCESGARANTIE VAN EAZYFIX

Met EAZYFIX ben je verzekerd van:

  1. Succes: onze klusacademy biedt handige trainingen en video’s die je stap voor stap laten zien hoe je houtrot vakkundig repareert. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven en als je toch niet het gewenste resultaat behaalt, dan komen wij het oplossen.
  2. Hoogwaardige productkwaliteit: onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat je reparatie lang goed blijft en niet scheurt. Ben je toch niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing waar je blij van wordt.
  3. Duurzaamheid: we bieden de meest duurzame producten voor doe-het-zelvers en daarom krijg je 5 jaar garantie op je reparatie met onze Houtrotvuller of Plamuur.
    Bij EAZYFIX maken we repareren makkelijk én duurzaam!

Direct aan de slag?

Vul het formulier in en ontvang direct 10% korting op jouw bestelling.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven