Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Kozijnen repareren is geld overhouden voor leuke dingen!

  • Home
  • Nieuws
  • Kozijnen repareren is geld overhouden voor leuke dingen!

Kozijnen repareren is geld besparen!

Bij houtrot in je houten kozijnen denk je vaak meteen aan het vervangen van je kozijnen, maar heb je wel eens gedacht aan het repareren van je kozijnen? Hiermee maak je je houtwerk weer als nieuw en scheelt heel veel geld. Waar je bij kozijnen vervangen al snel richting een kostenplaatje van € 25.000 gaat, kan het repareren slechts een paar tientjes kosten. Je houten kozijnen zien er weer uit als nieuw en gaan tientallen jaren mee!

Er zijn leukere dingen om je spaargeld aan uit te geven!

Het vervangen van je kozijnen kost heel veel geld. Geld waar je liever andere, “leukere” dingen van zou kunnen kopen, zoals bijvoorbeeld een mooie nieuwe UHD TV, een nieuwe keuken of misschien zelfs wel een nieuwe auto of een fantastische vakantie? EAZYFIX® maakt dit mogelijk voor je door je kozijnen te repareren voor slechts een fractie van de prijs.

Andere voordelen van kozijnen repareren.

Natuurlijk heeft kozijnen repareren naast de kostenbesparing ook andere voordelen. We zetten hieronder even op een rijtje:

  • Er is veel minder overlast dan bij vervanging. Er hoeft geen kozijn en ruit verwijderd te worden. Daarnaast worden de werkzaamheden vanuit buiten uitgevoerd, waardoor je binnen helemaal geen last hebt.
  • Er is de minste kans op beschadigingen van andere delen van het huis. Aan bijvoorbeeld het stuc- of schilderwerk binnenshuis.
  • Het is ook gemakkelijk om dubbel glas te laten plaatsen in je bestaande kozijn.
  • Tot slot is het ook veel milieuvriendelijker. Er wordt niet onnodig hout weggegooid en het plaatsen van kunststof kozijnen is een veel zwaardere belasting voor het milieu.

Repareer je kozijnen zelf met de Houtrotvullers van EAZYFIX®

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf je kozijnen repareren? Gebruik de Houtrotvuller van EAZYFIX® en de Kluscoach die je stap voor stap door de reparatie heen leidt. Onze Houtrotvullers blijven ook na uitharding elastisch waardoor het meebeweegt met het hout en er geen scheuren ontstaan. Je reparatie blijft dus heel lang goed!

Laat het houtrot repareren door een specialist

Liever je kozijnen laten repareren door een specialist? Dat kan! Wij werken samen met verschillende houtrotspecialisten door het hele land. Er werkt er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zij zorgen ervoor dat alle houtrot verwijderd wordt en je kozijnen weer als nieuw zijn, inclusief schilderwerk.

buitendeur hout

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

Zelf houtrot repareren

Zelf houtrot repareren? De 5 meest gemaakte fouten

Overweeg je om zelf aan de slag te gaan met Houtrotvuller? Hiermee kun je prachtige resultaten boeken. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt! Anders creëer je geen vaste, maar een tijdelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat jouw reparatie wél mooi en sterk blijft, geven we je de 5 grootste valkuilen bij het repareren van houtrot.

hout herstellen met epoxy

Vulmiddel hout

Vulmiddel wordt ook wel houtrotvuller of plamuur genoemd. Vulmiddel is namelijk bedoelt om gaten, kieren of beschadigingen in hout op te kunnen vullen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar top