fbpx

Kozijnen repareren is geld overhouden voor leuke dingen!

  • Home
  • Nieuws
  • Kozijnen repareren is geld overhouden voor leuke dingen!
Kozijnen repareren is geld overhouden voor leuke dingen

Kozijnen repareren is geld besparen!

Bij houtrot in je houten kozijnen denk je vaak meteen aan het vervangen van je kozijnen, maar heb je wel eens gedacht aan het repareren van je kozijnen? Hiermee maak je je houtwerk weer als nieuw en scheelt heel veel geld. Waar je bij kozijnen vervangen al snel richting een kostenplaatje van € 25.000 gaat, kan het repareren slechts een paar tientjes kosten. Je houten kozijnen zien er weer uit als nieuw en gaan tientallen jaren mee!

 

Er zijn leukere dingen om je spaargeld aan uit te geven!

Het vervangen van je kozijnen kost heel veel geld. Geld waar je liever andere, “leukere” dingen van zou kunnen kopen, zoals bijvoorbeeld een mooie nieuwe UHD TV, een nieuwe keuken of misschien zelfs wel een nieuwe auto of een fantastische vakantie? EAZYFIX® maakt dit mogelijk voor je door je kozijnen te repareren voor slechts een fractie van de prijs.

 

Andere voordelen van kozijnen repareren.

Natuurlijk heeft kozijnen repareren naast de kostenbesparing ook andere voordelen. We zetten hieronder even op een rijtje:

  • Er is veel minder overlast dan bij vervanging. Er hoeft geen kozijn en ruit verwijderd te worden. Daarnaast worden de werkzaamheden vanuit buiten uitgevoerd, waardoor je binnen helemaal geen last hebt.
  • Er is de minste kans op beschadigingen van andere delen van het huis. Aan bijvoorbeeld het stuc- of schilderwerk binnenshuis.
  • Het is ook gemakkelijk om dubbel glas te laten plaatsen in je bestaande kozijn.
  • Tot slot is het ook veel milieuvriendelijker. Er wordt niet onnodig hout weggegooid en het plaatsen van kunststof kozijnen is een veel zwaardere belasting voor het milieu.

Repareer je kozijnen zelf met de Houtrotvullers van EAZYFIX®

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf je kozijnen repareren? Gebruik de Houtrotvullers van EAZYFIX® en de Kluscoach die je stap voor stap door de reparatie heen leidt. Onze Houtrotvullers blijven ook na uitharding elastisch waardoor het meebeweegt met het hout en er geen scheuren ontstaan. Je reparatie blijft dus heel lang goed!

 

Laat het houtrot repareren door een specialist

Liever je kozijnen laten repareren door een specialist? Dat kan! Wij werken samen met verschillende houtrotspecialisten door het hele land. Er werkt er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zij zorgen ervoor dat alle houtrot verwijderd wordt en je kozijnen weer als nieuw zijn, inclusief schilderwerk.

Kozijnen repareren is geld overhouden voor leuke dingen

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

Vulmiddel hout

Vulmiddel wordt ook wel houtrotvuller of plamuur genoemd. Vulmiddel is namelijk bedoelt om gaten, kieren of beschadigingen in hout op te kunnen vullen.

Grote gaten in hout repareren

Grote gaten in hout kunnen ontstaan doordat er bijvoorbeeld al lang houtrot aanwezig was in het hout en dit allemaal verwijderd is. Deze gaten kunnen dan opgevuld worden met de EAZYFIX® Houtrotvuller.

Scroll naar top