Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

EAZYFIX®: repareer houtrot makkelijk en snel!

EAZYFIX®: repareer houtrot makkelijk en snel!

De Houtrotvuller van EAZYFIX® is te gebruiken om houtrot te repareren. De Houtrotvuller van EAZYFIX® zorgt ervoor dat de houtschade hersteld wordt en het houtwerk weer jaren meegaat! Lees in deze blog meer over hoe de EAZYFIX® Houtrotvuller verschilt van de andere houtrotvullers en hoe je makkelijk je houtrot kan repareren.

Waarom de EAZYFIX® Houtrotvuller de beste keuze is!

  • De Houtrotvuller van EAZYFIX® blijft elastisch na het uitharden. Hierdoor ontstaan er geen scheuren in de reparatie en gaat het weer minstens 10 jaar mee!
  • De Houtrotvuller is gemakkelijk te vormen naar het reparatieoppervlak en behoudt ook zijn vorm. De reparatie kan dus niet uitzakken of krimpen, ook niet na uitharding.
  • Met behulp van onze handige gereedschappen is de Houtrotvuller makkelijk in gebruik. Gebruik bijvoorbeeld ons Kitpistool om de juiste verhouding van de twee componenten uit de koker te knijpen en de Reparatiemessen om de componenten te mengen en daarna te vormen naar het reparatieoppervlak.
  • De EAZYFIX® Houtrotvuller is zo ontwikkeld dat de reparatie makkelijk schuurbaar is. Hierdoor kan het ook precies gevormd worden naar de oorspronkelijke vorm van het houtwerk.
  • De droogtijd van de Houtrotvuller bedraagt maar 4 uur. Hierna kan het direct geschuurd en overgeschilderd worden.
  • Alle soorten houtwerk kunnen gerepareerd worden met de Houtrotvuller. Van houten kozijnen tot deuren en van houten meubels tot gevelpanelen.

Houtrot repareren met de EAZYFIX® Houtrotvuller

De eerste stap bij het repareren van houtrot is ervoor te zorgen dat je al het houtrot verwijdert met een frees en schuurpapier. Daarna zal het hout versterkt moeten worden met de EAZYFIX® Houtversterker, ook om ervoor te zorgen dat de Houtrotvuller beter hecht aan het hout. Na een korte droogtijd van slechts 25 minuten kan het hout opgevuld worden met de Houtrotvuller. Na uitharding van de Houtrotvuller kan het opgeschuurd worden naar de oorspronkelijke vorm van het hout. Tot slot is het slechts een kwestie van overschilderen en je houtwerk is weer als nieuw!

Toch nog wat hulp nodig bij het repareren van het hout? Bekijk de Kluscoach voor een stap voor stap uitleg met handige video’s. Overtuigd geraakt van onze Houtrotvuller? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online! Voor 18.00 uur besteld is morgen in huis!

 

Ook de Starterspakketten van onze Houtrotvuller zijn heel handig om te starten met houtrot repareren. Alle benodigdheden vind je in één pakket en met een leuke korting!

hout herstellen met epoxy

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

kozijn reparatie

Renovatie kozijn hoe zit dat nou?

Last van houtrot in je kozijn en zijn er net te veel rotte plekken om het te kunnen repareren? Dan is een renovatie van je kozijn een goede oplossing. Het volledig vervangen van je kozijn is dus helemaal niet nodig.

Zelf houtrot repareren

Zelf houtrot repareren? De 5 meest gemaakte fouten

Overweeg je om zelf aan de slag te gaan met Houtrotvuller? Hiermee kun je prachtige resultaten boeken. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt! Anders creëer je geen vaste, maar een tijdelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat jouw reparatie wél mooi en sterk blijft, geven we je de 5 grootste valkuilen bij het repareren van houtrot.

Zelf houtrot repareren

Grote houtrot gaten in hout repareren: zo pak je dat aan

hoe ontstaan grote gaten in hout? Grote gaten in hout kunnen verschillende oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen is er sprake van houtrot. Houtrot kan namelijk zorgen voor grote houtschades in bijvoorbeeld kozijnen, deuren of daken. Wil je deze gaten in het hout opvullen? Doe dit dan met behulp van goede epoxy Houtrotvuller. Wij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar top

Repareer alle muurschades in jouw huis in één handomdraai met de EAZYFIX® Premium Muurvuller. De Muurvuller zit in een handige koker met tuit, waardoor jij de Muurvuller direct in de muurgaatjes aanbrengt. Nu verkrijgbaar in onze webshop.