Online houtreparatie trainingen EAZYFIX

schrijf je in voor de gratis trainingen

En leer alles over houtschades vullen, ondergronden, mestechnieken en meer!

Met het merk EAZYFIX® bieden wij doe-het-zelvers een professionele oplossing voor houtreparaties. Kwaliteit staat bij EAZYFIX voorop. Wij vinden het belangrijk dat iedere doe-het-zelver altijd het beste resultaat bereikt en jarenlang volop geniet van een perfecte reparatie. Hiervoor is het belangrijk dat iedereen die houtrot of houtschade heeft, bekend is met de technieken van een reparatie. 

En daarom organiseren regelmatig diverse online trainingen. In deze trainingen leert onze expert op het gebied van houtreparaties je alles over hoe je zelf houtrot en houtschade repareert. Een unieke kans voor leergierige doe-het-zelvers. Kijk de training online via je computer, tablet of mobiel. Tijdens de live uitzending beantwoorden we live al je vragen over houtrot en andere houtschades. Stuur je vragen in via de chat!

De volgende trainingen staan op de planning: 

– 20 december: muur- en trapschades repareren kersteditie

Neem deel aan één of meerdere online trainingen. Je hebt voor sommige trainingen ook keuzes uit meerdere datums.

livestream

Wat weet je na het kijken van de trainingen?

Lamineren:

Werken met de Plamuur:

houtrot repareren:

Meld je aan voor een van de online trainingen:

Livestream algemeen - alle trainingen

  • Vul je naam en e-mailadres in en meld je aan!

Stel al je vragen

In onze trainingen leert onze expert op het gebied van houtreparaties je alles over hoe je zelf (kleine) (hout)schades repareert én hoe je grotere schades zelf kunt oplossen met lamineren. Een unieke kans voor leergierige doe-het-zelvers! Tijdens de live uitzending beantwoorden we live al je vragen over houtreparatie. Heb je nu al een vraag? Stuur ‘m in via het chatvenster rechtsonder of mail naar info@eazy-fix.com. Geef vervolgens aan bij welke training(en) jij aanwezig bent, zodat we de vraag in de juiste live training behandelen.

Online training

Deze pakketten gebruiken we in de online trainingen

Meteen na de uitzending aan de slag met jouw houtrotreparatie? Met deze pakketten pak je houtrot en houtschade in één keer goed aan en ben je er zeker van dat jouw houtreparatie een vakkundig resultaat oplevert. Vóór 18:00 besteld, morgen in huis!