fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR HOUTROT IN JOUW TRAP

Woon je in een huis met een houten trap? Let dan goed op houtrot! Houten trappen slijten, omdat er elke dag mensen overheen lopen. Als de trap staat in een vochtig huis, naar een vochtige garage of kelder leidt of als iemand er drinken of ander vocht op heeft laten vallen, dan kan het hout, zeker op de plekken met de meeste slijtage, gaan rotten.

Veel mensen kiezen voor bekleding van de trap. Dit is een goede manier om snelle slijtage te voorkomen en het beschermt de trap daarmee ook vaak tegen aantastingen als houtrot. Als je een houten trap hebt die geverfd is, kan deze wel gemakkelijker slijten en is het lastig om te zien wat er allemaal gebeurt onder de verf. Door de trap regelmatig te controleren, kun je houtrot op tijd ontdekken en het stoppen voordat er te veel schade is aangericht (denk hierbij aan instabiliteit van de trap, of zelfs door een trede heen zakken als het hout te veel verzwakt is door het houtrot).

Heb je houtrot ontdekt in je trap of ben je bang dat het er zit? Maak dan gebruik van de Kluscoach van EAZYFIX®! Deze Kluscoach vertelt je hoe je houtrot kunt herkennen en hoe je je trap repareert. Stap voor stap word je meegenomen in het reparatieproces, zodat je in een mum van tijd eenvoudig zelf een professioneel resultaat boekt.

SCHADE AAN JOUW TRAP LIEVER LATEN REPAREREN? UPLOAD EEN FOTO VAN DE SCHADE EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

De houtrotreparatie-middelen van EAZYFIX® helpen jou om een professioneel resultaat te verkrijgen. Wij hebben kwalitatieve producten voor elk houtrotreparatie-project en dankzij ruim 30 jaar ervaring kunnen we jou de meest uitgebreide support bieden die je nodig hebt voor een succesvolle houtreparatie.

Eazyfix Nederlandse Producten
0