fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR HOUTSCHADE IN JOUW TRAP

Woon je in een huis met een houten trap? Let dan goed op houtschade! Houten trappen slijten, omdat er elke dag mensen overheen lopen. Ook als de trap  in een vochtig huis staat, naar een vochtige garage of kelder leidt, dan kan er hout gaan rotten. Vaker is het zo dat, doordat er bijvoorbeeld voorwerpen op gevallen zijn, schades ontstaan op trappen, zoals butsen en scheuren. Hierdoor ziet de tap er minder mooi en afgesleten uit. Dit kan gelukkig eenvoudig hersteld worden!

Veel mensen kiezen voor bekleding van de trap. Dit is een goede manier om snelle slijtage te voorkomen en het beschermt de trap daarmee ook vaak tegen beschadigingen of aantastingen door houtrot. Als je toch een houten trap hebt die geverfd is, kan deze gemakkelijker slijten en is het lastig om te zien wat er allemaal gebeurt onder de verf. Door de trap regelmatig te controleren, kun je de houtschade en houtrot op tijd ontdekken en het herstellen voordat er nog meer schade is aangericht.

Heb je houtschade ontdekt in je trap of ben je bang dat er houtrot zit? Maak dan gebruik van de Kluscoach van EAZYFIX®! Deze Kluscoach vertelt je hoe je het kunt herkennen en hoe je je trap repareert. Stap voor stap word je meegenomen in het reparatieproces, zodat je in een mum van tijd eenvoudig zelf een professioneel resultaat boekt.

SCHADE AAN JOUW TRAP LIEVER LATEN REPAREREN? UPLOAD EEN FOTO VAN DE SCHADE EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

De houtrotreparatie-middelen van EAZYFIX® helpen jou om een professioneel resultaat te verkrijgen. Wij hebben kwalitatieve producten voor elk houtrotreparatie-project en dankzij ruim 30 jaar ervaring kunnen we jou de meest uitgebreide support bieden die je nodig hebt voor een succesvolle houtreparatie.

Eazyfix Nederlandse Producten
0