Houtrot in balken repareren

Houtrot in balken repareren

Heb je houten balken in jouw woning en constateer je dat er houtrot in zit? Verwijder het dan zo snel mogelijk. Houtrot in balken kan onder andere voorkomen in steunbalken, decoratieve plafondbalken of vloerbalken. Gelukkig is houtrot in balken goed te behandelen en te repareren met de producten van EAZYFIX®.

 

Balken met houtrot repareren

Gaat het om een kleine plek houtrot in de (steun)balken? Herstel dit dan met een kleine hoeveelheid houtrotvuller. Het is belangrijk dat het houtrot volledig verwijderd wordt voor het houtrot repareren. Het houtrot wordt namelijk veroorzaakt door een schimmel in het hout. Verwijder je dit niet volledig, dan bestaat er een kans dat de schimmel het hout van binnen blijft aantasten. Gaat het om een groter deel van een balk? Dan kan het zijn dat een deel van het hout vervangen moet worden. Gaat het om een steunbalk? Dan kun je door middel van EAZYFIX® Premium Houtrotvuller het houtrot herstellen. Het houtrot moet dan op dezelfde manier verwijderd worden.

Professioneel resultaat met EAZYFIX® Houtrotvuller

Met EAZYFIX® ben je altijd verzekerd van een professioneel resultaat. Ons houtrotproduct is eenvoudig in gebruik en heeft een langdurig resultaat. Doordat onze Houtrotvuller twee componenten heeft, ontstaat er tijdens het mengproces een chemische reactie. Dit zorgt ervoor dat de houtrothersteller een uiterst stevige samenstelling krijgt. Onze houtrothersteller behoudt vele jaren haar positieve eigenschappen en kwaliteit. Als je de reparatie goed uitvoert, dan blijft het zeker 10 jaar in perfecte staat!

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze producten en hoe je deze gebruikt om houtrot in balken te repareren? Ons deskundige team adviseert je graag voor jouw klus. Kijk bij veelgestelde vragen voor meer informatie. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ons ook mailen of bellen.

Houtrotfrees

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Onze succesgarantie uitgelegd

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar boven