Je houten trap renoveren en opknappen

Je houten trap renoveren en opknappen

Hout kan beschadigen. Zo kan het zijn dat er deuken ontstaan in je houten trap, of dat er een klein stukje uit de trap is. Het is fijn als je dan je oude houten trap kunt opknappen. Dat kan met onze houtplamuur. Op deze pagina vertellen we je daar meer over.

 

Welke houtvuller heb ik nodig voor mijn trap renovatie van hout?

EAZYFIX® heeft twee verschillende houtvullers voor een houten trap renovatie. Voor kleine beschadigingen tot 0,6 cm diep gebruik je de Premium Plamuur Voor grotere beschadigingen van 0,5 cm tot 2 cm diep gebruik je de Houtrotvuller. De Houtrotvuller is ook geschikt voor andere grote schades die niet veroorzaakt zijn door houtrot. Voor de renovatie van een houten trap hebben wij dus verschillende houtvullers waarmee je je trap weer zo goed als nieuw kunt maken. Daarbij hebben we verschillende tools, waarmee het werken een stuk makkelijker wordt.

houtrot repareren

Aan de slag met de renovatie van een houten trap

Als je onze houtvullers gebruikt om een hardhouten trap te renoveren, of een open houten trap te renoveren, weet je zeker dat je goed zit. De houtvullers bestaan uit twee componenten die ervoor zorgen dat de vulling hard wordt, maar van binnen toch flexibel blijft. Zo kun je makkelijk op de gerepareerde trap lopen, zonder dat de vulling inzakt of gaat scheuren. Zo geniet je tot wel 10 jaar van het effect van onze houtvullers. De houtvuller is ook makkelijk te schuren en te schilderen zodat deze, na het aanbrengen van een verflaag, niet meer te zien is. Je trap wordt zo dus weer zo goed als nieuw. 

 

Wanneer je aan de slag gaat met onze houtvullers, kan het zijn dat je niet direct weet hoe je deze moet gebruiken. Dat is geen probleem. Wij hebben een stappenplan samengesteld dat je van begin tot eind door het proces heen helpt. 

EAZYFIX® HELPT JE GRAAG JE HOUTEN TRAP TE RENOVEREN!

Wil je aan de slag gaan maar heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Wij staan altijd voor je klaar om je zo snel en uitgebreid mogelijk op weg te helpen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 201 2011, te mailen naar info@eazy-fix.com of gewoon via de chat op deze pagina!

verf voor trap

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Houtrot reparatie

Houtreparatie: zelf hout repareren

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.