Houtrot Impregneer

Houtrot Impregneer

EAZYFIX® Houtrotstop

Voorstrijk voor houtrotvuller

Heb je last van houtrot en wil je dit zelf repareren? Gebruik dan altijd de Houtrotvuller in combinatie met Houtrotstop. Houtrotstop versterkt het hout en zorgt voor een betere hechting van Houtrotvuller aan het hout.  De houtversterker gebruik je ná verwijdering van houtrot en vóór het repareren met Houtrotvuller. Het is dus eigenlijk een voorstrijk voor de Houtrotvuller en zorgt voor een langere levensduur van je reparatie!

Houtrotstop is een andere benaming voor Houtversterker.Wij noemen het Houtversterker omdat het het hout versterkt en geen houtrot stopt. Houtrotstop is dus eigenlijk niet de juiste naam voor het product.

Hoe je houtrot repareert met de Houtrotvuller en Houtversterker leggen we je uit in de Kluscoach.

VOORDELEN

EAZYFIX® Houtrot Impregneer

Voorstrijk voor houtrotvuller

Twijfel over welke producten je moet gebruiken voor houtrot reparaties? Wij raden aan om altijd de Houtrotvuller in combinatie met Houtrot Impregneer te gebruiken. Houtrot impregneer is de primer of voorstrijk van de Houtrotvuller. Houtrot impregneer zorgt voor versterking van het hout en een betere hechting van de Houtrotvuller aan het hout. Je reparatie heeft hierdoor een langere levensduur!

Een andere term voor houtrot impregneer is houtversterker of houtrotstop. Je brengt dit product aan op het hout ná verwijdering van houtrot en vóór het aanbrengen van de houtrotvuller.

Kluscoach

Zelf houtrot repareren met de Houtrotvuller en Houtversterker? Gebruik de kluscoach voor stap-voor-stap uitleg!

HOUTROTREPARATIE - STAPPEN

Scroll naar boven