online training gemist?

Bekijk hier alle gemiste uitzendingen

In de afgelopen twee jaar hebben we diverse live trainingen georganiseerd. Heb je er één gemist of wil je een video opnieuw bekijken? Dat is allemaal mogelijk op onze uitzending gemist pagina. Klik op de training die jij wilt bekijken en verbeter jouw kennis over hout repareren.

Welke training wil jij terugkijken?

Houtrot in kozijn herkennen

Houtrot in kozijnen is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig valt dit in ruim 90% van de gevallen prima zelf te repareren. Bekijk de video voor eenvoudige tips.
17-07-2023

Zo verwijder je houtrot zelf

Jij hebt houtrot ontdekt en je wilt dit verwijderen. In deze video geeft EAZYFIX jou antwoord op alle vragen, zodat je daarna zelf het houtrot kan verwijderen.
27-02-2023

Houtrot voorkomen

Heeft jouw kozijn ook zo'n scheur in de verf? Dit kan wijzen op beginnend houtrot. In deze webinar leer je hoe je beginnend houtrot preventief repareert.
15-09-2022

Houtrot repareren op locatie

Leer hoe je zelf houtrot repareert via onze livestream op locatie. Ga daarna zelf aan de slag met repareren en verwijder houtrot voorgoed.
25-08-2022

Tips - Repareren als een pro

Repareren kan iedereen, maar hoe repareer je als een pro? Wij geven je alle tips en tricks die je nodig hebt om een pro te worden in houtrot repareren!
15-06-2022

Hout lamineren

Bij grotere houtrot schades is het verstandiger en goedkoper om hout te lamineren. Hierbij lijm je een nieuw stuk hout vast aan het kozijn.
19-05-2022

Heb je een vraag? Stel hem via ons contactformulier:

Klantenservice

Scroll naar boven