fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR HOUTSCHADE IN JE VLOER

Het kan iedereen overkomen, schade aan je vloer. Of het nou komt door wateroverlast waardoor de vloer bol heeft gestaan of dat er krassen in de vloer ontstaan door te schuiven met meubels, of er noesten in zitten, die eruit komen.

Als je  een vloer niet op tijd behandelt, kan dat gevolgen hebben. Het ziet er niet goed uit, en de schade kan in veel gevallen ook groter worden. Het is daarom erg belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, dus regelmatig de vloer controleren , is daarom erg belangrijk.

Ontdek je dat je houtschade hebt? Het is in de meeste gevallen helemaal niet nodig om de gehele vloer te vervangen, zelfs niet om een aangetaste plank te vervangen. Houtschade kan met de producten van EAZYFIX® eenvoudig worden gestopt en gerepareerd. Dat scheelt veel tijd en kosten. Beschadigingen, zoals kieren of spleten in houten vloeren, kunnen met de producten van EAZYFIX® worden opgevuld.

De EAZYFIX® Kluscoach helpt je om het meest professionele reparatie-resultaat te behalen.

SCHADE AAN JOUW VLOER LIEVER LATEN REPAREREN? UPLOAD JE FOTO EN LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

Met al meer dan 30 jaar ervaring binnen de professionele markt is EAZYFIX® marktleider op het gebied van houtrotreparatie. We bieden doe-het-zelvers niet alleen innovatieve houtreparatiemiddelen, maar ook een uitgebreid supportsysteem met een Kluscoach, zodat je altijd het beste resultaat kunt bereiken.

Eazyfix Nederlandse Producten
0