fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR HOUTROT IN JE VLOER

Houtrot is bij houten vloeren een veelvoorkomend probleem. De vloer van de begane grond wordt het vaakst aangetast, omdat deze boven de kruipruimte zit. In veel huizen is dat een slecht geventileerde, vochtige ruimte en vocht is nu juist een van de belangrijkste veroorzakers van houtrot.

Als je houtrot in een vloer niet op tijd behandelt en stopt, kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Op de lange termijn wordt het hout zodanig aangetast dat deze aan stabiliteit verliest en je zelfs door de vloer heen kunt zakken. Het is daarom erg belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, dus regelmatig de vloer controleren en in de kruipruimte kijken hoe het met de vloer gesteld is, is daarom erg belangrijk.

Ontdek je dat je toch last hebt van houtrot of vermoed je dat? Het is in de meeste gevallen helemaal niet nodig om de gehele vloer te vervangen, zelfs niet om een aangetaste plank te vervangen. Houtrot kan met de producten van EAZYFIX® eenvoudig worden gestopt en verwijderd. Dat scheelt veel tijd en kosten. Ook andere beschadigingen, zoals kieren of spleten in houten vloeren, kunnen met de producten van EAZYFIX® worden opgevuld.

De EAZYFIX® Kluscoach vertelt je precies hoe je houtrot kunt herkennen en helpt je om het meest professionele reparatie-resultaat te behalen.

SCHADE AAN JOUW VLOER LIEVER LATEN REPAREREN? UPLOAD JE FOTO EN LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

Met al meer dan 30 jaar ervaring binnen de professionele markt is EAZYFIX® marktleider op het gebied van houtrotreparatie. We bieden doe-het-zelvers niet alleen innovatieve houtreparatiemiddelen, maar ook een uitgebreid supportsysteem met een Kluscoach, zodat je altijd het beste resultaat kunt bereiken.

Eazyfix Nederlandse Producten
0