fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR HOUTROT IN KOZIJNEN

Houten kozijnen zijn zeer vatbaar voor houtrot. Zeker aan de buitenzijde van de kozijnen, waar zonlicht en regen dagelijks hun invloed op het hout uitoefenen, kan er snel houtrot ontstaan. Het lastige van houtrot in kozijnen is dat er in de meeste gevallen over het hout heen geschilderd is. Wat er zich onder de verf afspeelt, is dan lastig te zien – en houtrot in kozijnen is dus vaak niet zomaar te ontdekken. Als je bij onderhoud, bijvoorbeeld tijdens het schuren van de kozijnen, dan toch houtrot aantreft, is het zaak om er zo snel mogelijk iets aan te doen. Als het onbehandeld blijft, kunnen er namelijk lekkages en tocht ontstaan en gaat het rottingsproces verder, totdat je uiteindelijk een kozijn moet vervangen.

Vervangen van het gehele raamwerk is gelukkig bijna nooit nodig: kozijnreparatie is een eenvoudige en veel goedkopere optie! Houten kozijnen repareren doe je snel en eenvoudig zelf met EAZYFIX®. De producten zijn gemakkelijk toe te passen en geven een professioneel resultaat. Volg de stappen in de Kluscoach: wij helpen je om houtrot te herkennen en perfect te repareren.

SCHADE AAN JOUW KOZIJNEN LIEVER LATEN REPAREREN DOOR EEN PROFESSIONAL? UPLOAD JE FOTO EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

EAZYFIX® maakt houtreparatieproducten speciaal voor de doe-het-zelver. Met al meer dan 30 jaar ervaring weten we bij EAZYFIX® precies wat er komt kijken bij een houtrotreparatie. Dankzij de professionele producten en uitgebreide support kan iedere klusser ook zelf houtrot op een goede manier repareren!

Eazyfix Nederlandse Producten
0