fbpx

DE BESTE OPLOSSING VOOR SCHADE EN HOUTROT IN DEUREN

Heb je een houten (voor)deur? Zeker de buitenkant van een voordeur of achterdeur is erg vatbaar voor houtrot. Schimmels die ontstaan doordat het hout wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, met name zon en regen, kunnen je deur kapotmaken. De randen van een deur verweren en de deur laat regenwater van buiten door of sluit daardoor niet meer goed af. Vooral vocht is daarbij de boosdoener. Dat betekent dat ook houten deuren binnenshuis, zoals de badkamerdeur of andere toegangsdeuren naar vochtige ruimtes, kunnen worden aangetast door houtrot. Omdat deuren vaak geverfd zijn, is het echter lastig om te zien of er sprake is van houtrot.

De Kluscoach van EAZYFIX® vertelt je hoe je houtrot in deuren kunt herkennen. Direct je hele deur vervangen als je houtrot hebt ontdekt, is bijna nooit nodig! Behalve houtrot stoppen kun je ook allerlei andere beschadigingen aan deuren repareren met EAZYFIX®: denk hierbij bijvoorbeeld aan diepe krassen wegwerken of gaten in deuren opvullen.

De Kluscoach neemt je stap voor stap mee door de gehele houtschade of houtrotreparatie. Zelf repareren is vaak de meest eenvoudige en kostenbesparende optie. Samen met EAZYFIX® bereik je een professioneel resultaat.

SCHADE AAN JOUW DEUREN LIEVER LATEN REPAREREN? UPLOAD EEN FOTO VAN DE SCHADE EN LAAT JE ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTS

OVER EAZYFIX®

EAZYFIX® is er speciaal voor de doe-het-zelver. Samen met Repair Care, de houtrotspecialist voor de professionele markt, hebben we ruim 30 jaar aan ervaring op het gebied van houtrotreparaties. We bieden houtreparatieproducten voor iedereen die het beste resultaat wil voor zijn of haar houtrotreparatie.

Eazyfix Nederlandse Producten
0