Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

De voordelen van EAZYFIX Houtrotvuller

De voordelen van EAZYFIX Houtrotvuller

Professionele Houtrotvuller

Houtrot ondekt en op zoek naar een goede houtrotvuller voor jouw houtrot reparatie? Kies dan voor een goede 2 componenten epoxy houtrotvuller. De meeste professionele schilders werken al standaard met epoxyproducten. Doe-het-zelvers zijn hier vaak minder bekend mee. Gelukkig bestaat er ook een professionele houtrotvuller voor doe-het-zelvers.

Epoxy Houtrotvuller

Wat zijn de voordelen van epoxy?

Een houtrotreparatie uitvoeren met behulp van een goede epoxy houtrotvuller heeft vele voordelen. Een aantal voordelen op een rijtje:

  1. Voorkomt scheuren in je reparatie. Epoxy is stevig én elastisch. Ook na uitharding blijft epoxy flexibel genoeg om mee te kunnen bewegen met de werking van het hout. Waar een goedkope bouwmarkt houtrotvuller uiteindelijk zal scheuren, blijft een goede epoxy houtrotvuller scheurvrij.
  2. Fijne schuurbaarheid.
  3. Hecht zeer goed aan hout.
  4. Een goede epoxy houtrotvuller krimpt niet en zakt niet uit. De vorm die je aanbrengt, blijft ook tot 10 jaar na de reparatie behouden.
  5. Epoxy houtrotvuller is te bewerken als hout. Je plaatst er gemakkelijk spijkers en schroeven in.

Werken met 2 componenten

Een epoxy houtrotvuller bestaat altijd uit twee componenten. Deze componenten meng je eerst goed. Na menging heb je ongeveer 20 minuten de tijd om de houtrotschades op te vullen. Tot slot is het een kwestie van uitharden (ongeveer 4 uur), gladschuren en overschilderen. Zorg er wel altijd voor dat je het rotte hout eerst volledig verwijdert. Alleen dan los je het probleem volledig op. Dit doe je bij voorkeur met een frees. Heb je geen professionele frees? Geen probleem. Gebruik dan onze Houtrotfrees in combinatie met een Multitool.

Tip! Breng na het frezen Houtversterker aan op het oppervlak. Dit versterkt de ondergrond en verbetert de hechting van de epoxy houtrotvuller met het hout.

Is epoxy veilig?

Werken met epoxy is niet gevaarlijk als je zorgt voor de juiste bescherming. Gebruik daarom Nitrile handschoenen. Dit biedt volledige bescherming tegen epoxy. Zo werk je schoon en veilig. Reinig je gereedschap met speciaal ontwikkelde Reinigingsdoekjes. Hiermee verwijder je alle resten. Zo kun je het gereedschap ook in de toekomst blijven gebruiken.

Eazyfix® Premium Houtrotvuller

Wij zijn een dochteronderneming van Repair Care. Repair Care is marktleider in de professionele wereld van houtrotvullers. Met de productlijn van EAZYFIX®  hebben we een duidelijke missie: dezelfde professionele kwaliteit bieden aan doe-het-zelvers. Daarom hebben wij een hoge kwaliteit 2-in-1 epoxy Houtrotvuller ontwikkeld. Speciaal voor de meest veeleisende klusser. Met alle eigenschappen die belangrijk zijn voor een doe-het-zelvers, zoals een prettige schuurbaarheid, een gegarandeerd goede mengverhouding en extra uitgebreide support.

Ontdek de EAZYFIX® Premium Houtrotvuller.

De beste hulp bij jouw houtrot reparatie

Repareren met hoogwaardige producten is belangrijk. Toch maak je uiteindelijk zelf het verschil. Wij helpen je daarom graag bij jouw reparatie. Bekijk bijvoorbeeld een van onze stappenplannen met klusvideo’s:

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Heb je vragen over houtreparatie of onze producten? Stel ze gerust via het chatscherm of bel: 085 201 201 1. Wil je jouw houtschade door ons laten beoordelen? Mail dan een foto met vraag naar info@eazy-fix.com.

de beste 2 componenten houtrotvuller

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

kozijn reparatie

Renovatie kozijn hoe zit dat nou?

Last van houtrot in je kozijn en zijn er net te veel rotte plekken om het te kunnen repareren? Dan is een renovatie van je kozijn een goede oplossing. Het volledig vervangen van je kozijn is dus helemaal niet nodig.

Zelf houtrot repareren

Zelf houtrot repareren? De 5 meest gemaakte fouten

Overweeg je om zelf aan de slag te gaan met Houtrotvuller? Hiermee kun je prachtige resultaten boeken. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt! Anders creëer je geen vaste, maar een tijdelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat jouw reparatie wél mooi en sterk blijft, geven we je de 5 grootste valkuilen bij het repareren van houtrot.

Zelf houtrot repareren

Grote houtrot gaten in hout repareren: zo pak je dat aan

hoe ontstaan grote gaten in hout? Grote gaten in hout kunnen verschillende oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen is er sprake van houtrot. Houtrot kan namelijk zorgen voor grote houtschades in bijvoorbeeld kozijnen, deuren of daken. Wil je deze gaten in het hout opvullen? Doe dit dan met behulp van goede epoxy Houtrotvuller. Wij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar top