EAZYFIX®: repareer houtrot makkelijk en snel!

EAZYFIX®: repareer houtrot makkelijk en snel!

De Houtrotvuller van EAZYFIX® is te gebruiken om houtrot te repareren. De Houtrotvuller van EAZYFIX® zorgt ervoor dat de houtschade hersteld wordt en het houtwerk weer jaren meegaat! Lees in deze blog meer over hoe de EAZYFIX® Houtrotvuller verschilt van de andere houtrotvullers en hoe je makkelijk je houtrot kan repareren.

Waarom de EAZYFIX® Houtrotvuller de beste keuze is!

  • De Houtrotvuller van EAZYFIX® blijft elastisch na het uitharden. Hierdoor ontstaan er geen scheuren in de reparatie en gaat het weer minstens 10 jaar mee!
  • De Houtrotvuller is gemakkelijk te vormen naar het reparatieoppervlak en behoudt ook zijn vorm. De reparatie kan dus niet uitzakken of krimpen, ook niet na uitharding.
  • Met behulp van onze handige gereedschappen is de Houtrotvuller makkelijk in gebruik. Gebruik bijvoorbeeld ons Kitpistool om de juiste verhouding van de twee componenten uit de koker te knijpen en de Reparatiemessen om de componenten te mengen en daarna te vormen naar het reparatieoppervlak.
  • De EAZYFIX® Houtrotvuller is zo ontwikkeld dat de reparatie makkelijk schuurbaar is. Hierdoor kan het ook precies gevormd worden naar de oorspronkelijke vorm van het houtwerk.
  • De droogtijd van de Houtrotvuller bedraagt maar 4 uur. Hierna kan het direct geschuurd en overgeschilderd worden.
  • Alle soorten houtwerk kunnen gerepareerd worden met de Houtrotvuller. Van houten kozijnen tot deuren en van houten meubels tot gevelpanelen.

Houtrot repareren met de EAZYFIX® Houtrotvuller

De eerste stap bij het repareren van houtrot is ervoor te zorgen dat je al het houtrot verwijdert met een frees en schuurpapier. Daarna zal het hout versterkt moeten worden met de EAZYFIX® Houtversterker, ook om ervoor te zorgen dat de Houtrotvuller beter hecht aan het hout. Na een korte droogtijd van slechts 25 minuten kan het hout opgevuld worden met de Houtrotvuller. Na uitharding van de Houtrotvuller kan het opgeschuurd worden naar de oorspronkelijke vorm van het hout. Tot slot is het slechts een kwestie van overschilderen en je houtwerk is weer als nieuw!

Toch nog wat hulp nodig bij het repareren van het hout? Bekijk de Kluscoach voor een stap voor stap uitleg met handige video’s. Overtuigd geraakt van onze Houtrotvuller? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online! Voor 18.00 uur besteld is morgen in huis!

 

Ook de Starterspakketten van onze Houtrotvuller zijn heel handig om te starten met houtrot repareren. Alle benodigdheden vind je in één pakket en met een leuke korting!

hout herstellen met epoxy

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Onze succesgarantie uitgelegd

Houtrot is een aantasting aan het houtwerk, veroorzaakt door schimmels. Aan de buitenkant, zeker met geschilderd houtwerk, zie je niet direct dat het hout aangetast is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar boven
console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");