Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

5 redenen om je houtrotschade te laten repareren

5 redenen om je houtrotschade te laten repareren

Stel je hebt houtrot in je kozijnen en bent geen handige doe-het-zelver. Wat moet je dan doen? Wij geven je 5 redenen waarom je de houtreparatie zou uit moeten laten voeren door een houtrot specialist.

1. Je weet zeker dat het goed gedaan wordt!

De specialisten waar EAZYFIX® mee samenwerkt zijn allemaal schilders- en onderhoudsbedrijven met veel ervaring in het repareren van houtrot. Hierdoor ben je verzekerd van een goed uitgevoerde reparatie. De professional repareert niet alleen de houtrotschade in het hout, ook kan de reparatie overgeschilderd worden zodat het er weer uitziet als nieuw!

2. Gecertificeerd houtrot specialist

De houtrotreparatie wordt altijd uitgevoerd door een schilders- of onderhoudsbedrijf, dat de Repair Care houtrot opleiding succesvol heeft afgerond. Zij mogen zich dus met trots gecertificeerd houtrot specialist noemen. Deze specialisten weten dus goed hoe hij de houtreparatie moet uitvoeren waardoor je hout er daarna weer perfect uitziet en goed blijft!

3. Je krijgt 6 jaar garantie

Bij een reparatie uitgevoerd door een houtrot specialist heb je altijd recht op een garantie van 6 jaar. Mocht er dus binnen 6 jaar toch iets niet goed zijn met de reparatie, wordt dit altijd direct hersteld.

4. Je hoeft zelf geen handige doe-het-zelver te zijn

Niet iedereen is handig in het repareren van hout of heeft geen tijd om zelf de reparatie uit te voeren. Het uitbesteden van je houtrotreparatie aan houtrot specialist is dan een uitstekende oplossing! Je hebt er zelf geen omkijken meer naar en alles wordt netjes hersteld naar de oude staat.

5. Je wordt snel geholpen

Wij werken samen met houtrot specialisten verspreid over het hele land. Er zit er dus gegarandeerd ook een in jouw buurt bevindt. Je wordt dan al snel geholpen, binnen 2 dagen ontvang je al bericht van hen en de reparatie duurt meestal slechts een dag. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de hoeveelheid schade.

Ben je door deze 5 redenen overtuigd geraakt om de houtrotschade te laten repareren door houtrot specialist? Vraag dan direct je offerte aan. Je zult zien dat het ook nog eens veel goedkoper is dan vervangen!

houten vloeren specialist

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

kozijn reparatie

Renovatie kozijn hoe zit dat nou?

Last van houtrot in je kozijn en zijn er net te veel rotte plekken om het te kunnen repareren? Dan is een renovatie van je kozijn een goede oplossing. Het volledig vervangen van je kozijn is dus helemaal niet nodig.

Zelf houtrot repareren

Zelf houtrot repareren? De 5 meest gemaakte fouten

Overweeg je om zelf aan de slag te gaan met Houtrotvuller? Hiermee kun je prachtige resultaten boeken. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt! Anders creëer je geen vaste, maar een tijdelijke oplossing. Om ervoor te zorgen dat jouw reparatie wél mooi en sterk blijft, geven we je de 5 grootste valkuilen bij het repareren van houtrot.

Zelf houtrot repareren

Grote houtrot gaten in hout repareren: zo pak je dat aan

hoe ontstaan grote gaten in hout? Grote gaten in hout kunnen verschillende oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen is er sprake van houtrot. Houtrot kan namelijk zorgen voor grote houtschades in bijvoorbeeld kozijnen, deuren of daken. Wil je deze gaten in het hout opvullen? Doe dit dan met behulp van goede epoxy Houtrotvuller. Wij

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en handige tips & tricks? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% korting voor je eerstvolgende bestelling. Bekijk alle voordelen van de nieuwsbrief online.

Scroll naar top