Verwijder hout(rot)schade definitief met de dremel multitool

Leen een multitool bij aankoop van een EAZYFIX® Houtvuller & Houtrotfrees

Heb je houtrot of houtschade, wil je dit gaan repareren, maar heb je geen multitool in huis waarmee je hout(rot)schade eenvoudig verwijderd? Geen probleem! EAZYFIX heeft een leen-service, waarbij jij kosteloos een multitool (Dremel) leent bij een verkooppunt bij jou in de buurt

Een Dremel is perfect voor de fijnere detailwerkzaamheden; je komt gemakkelijk op plekken waar andere apparaten niet kunnen komen, zoals de kleine hoekjes in jouw trap. Daarnaast heeft de Dremel een toerental van 33000 toeren per minuut, ideaal om houtrot te verwijderen! Bij het verwijderen van houtrot is het belangrijk om ook 2 centimeter rondom het rotte hout te verwijderen, zodat je zeker weet dat al het houtrot goed is verwijdert en niet meer terugkomt.

Hoe leen jij een multitool?

Bij veel van onze verkooppunten leen je nu bij aanschaf van een Houtvuller (Plamuur of Houtrotvuller) en Houtrotfrees een Dremel multitool. Volg onderstaande zes stappen en ga meteen aan de slag zonder dat je zelf dure tools hoeft aan te schaffen!

Stap 2
Koop een EAZYFIX® Houtvuller en Houtrotfrees
Stap 3
Ontvang een gratis leen-multitool
Stap 4
Verwijder de hout(rot)schade met de multitool en Houtrotfrees
Stap 5
Repareer de hout(rot)schade
Stap 6
Breng de multitool na gebruik terug naar de winkel

Bekijk alle verkooppunten waar de Dremel te leen is:

Verschillende EAZYFIX verkooppunten bieden de leen-service aan. Bezoek een van onderstaande verkooppunten of bel alvast naar een verkooppunt om de multitool te reserveren. Het verkooppunt zal je meer vertellen over de voorwaarden.

Hout(rot)schade aanpakken met de Dremel? Lees de tips:
Scroll naar boven