Hout opvullen poort

Kluscoach Hout opvullen poort

3.1 HOUTROTVULLER MENGEN

Breng de Houtrotvuller aan op het Mengplateau (verhouding 2:1). Verwijder wat van de witte pasta bij eerste gebruik. Meng niet meer dan binnen 20 minuten te verwerken is. Meng tot een egale massa met het Mengmes. Smeer de pasta dun uit op het Mengplateau voor een optimale verwerkingstijd. Haal tot slot de druk van het Kitpistool.

Houtrotvuller

3.2 AANBRENGEN

Breng eerst de Houtrotvuller in een dun laagje aan op het hout met het RVS Aanbrandmes. Dit zorgt ervoor dat de Houtrotvuller nog beter hecht aan het hout.

hout gaten vullen

3.3 HOUT OPVULLEN

Vul daarna de reparatie helemaal op met de Houtrotvuller. Gebruik hierbij het RVS Reparatie Opbouwmes. Druk stevig aan om alle lucht eruit te krijgen. Vul de reparatie altijd iets ruimer op. Dit maakt het makkelijker om te schuren naar de ideale vorm.

houtrot herkennen

3.4 MODELLEREN

Modelleer de reparatie naar de juiste vorm met het RVS Reparatiemes Klein of RVS Reparatiemes Groot. Houd het reparatiemes haaks op de pasta en strijk strak langs de contouren van het houtwerk.

houtrot verwijderen

3.5 UITHARDEN

Laat de Houtrotvuller ongeveer 4 uur uitharden. Dek de reparatie af zodat hij niet uithardt in de volle zon.

gaten hout opvullen

3.6 SCHOONMAKEN

Maak na de reparatie direct je Reparatiemessen en Mengplateau schoon met onze Reinigingsdoekjes. Houd je Handschoenen hierbij aan.

epoxy schoonmaken
Scroll naar boven