Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Stefan Mureau

Stefan Mureau - Breda

Stefan Mureau werkt als zelfstandige onder de naam Steda Bouwservice. Hij is gevestigd in Breda

Ervaring

Na vele jaren in de bouwdienst en technische dienst gewerkt te hebben, besloot Stefan zijn eigen onderneming te starten. Zijn brede ervaring (timmerman, stukadoor, elektricien en loodgieter) maakt hem zeer allround.

Wat maakt jou anders dan je collega’s?

‘Allereerst mijn brede ervaring. Mensen kunnen mij inhuren voor de meest uiteenlopende klussen. Ook een voordeel is, dat ik echt een totaalpakket aan kan bieden. Daarnaast probeer ik de aantrekkelijkste te zijn qua prijs. Dit doe ik door zo slim mogelijk te werken. De klussen te bundelen, zodat je bijvoorbeeld op 1 dag alleen hoeft te schuren. Of door zuinig met mijn materiaal om te gaan en netjes te werken. Ook houdt het in dat ik goed communiceer met mijn klanten over de kosten. Wanneer een klus minder kost dan ik aanvankelijk berekend en afgesproken had, verreken ik gewoon het verschil. Uiteindelijk gaat het erom dat mensen je vertrouwen en je daarom in de toekomst opnieuw zouden willen bellen.’

Houtspecialist
Scroll naar top

inschrijven nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, handige tips en speciale acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.