Met de houtreparatieproducten van EAZYFIX® wordt je houtwerk weer als nieuw. Door de elasticiteit beweegt het mee met het hout. Er ontstaan hierdoor geen scheuren meer en je reparatie blijft dus heel lang goed. Daarnaast kan je er na het repareren gemakkelijk overheen schilderen.

De voordelen van kozijnen repareren op een rijtje:

BLIJVEND RESULTAAT

De EAZYFIX® Houtrotvuller is sterk én elastisch. Massief, en flexibel genoeg om mee te kunnen bewegen met de werking van het hout. Zo blijft de reparatie altijd in de juiste vorm en zonder scheuren. Een mooi resultaat.

BESPAAR TOT 90%

Bij het vervangen van je kozijnen lopen de kosten flink op. Door het houtrot zelf te repareren in plaats van vervangen, kun jij je kozijnen blijvend vernieuwen én duizenden euro’s besparen.

Liever uitbesteden? Je kunt je kozijnen ook laten repareren door een van onze houtrot specialisten. Dit is eveneens een voordelige optie. Bovendien krijg je standaard 6 jaar garantie op de reparatie. In bijna alle gevallen is het dan ook mogelijk om in je huidige kozijn dubbel glas te laten plaatsen.

SUPERIEURE KWALITEIT EN SUPPORT

De Premium houtrotvuller zakt niet uit. Dit maakt het makkelijk om de pasta in de perfecte vorm te krijgen. Ook na uitharding is deze blijvend.

Makkelijk schuur- en overschilderbaar. Stap voor stap zien hoe een reparatie in zijn werk gaat? Bekijk de kluscoach.

MINDER OVERLAST

Het repareren van kozijnen geeft veel minder overlast dan complete kozijnvervanging. Het kozijn en glas hoeven namelijk niet verwijderd te worden. Daarnaast gebeurt de reparatie meestal aan de buitenkant, waardoor je er binnen geen last van hebt.

BESCHADIGINGEN VOORKOMEN

Bij repareren wordt alleen aan een deel van het kozijnen gewerkt. Dit zorgt ervoor dat je risico’s van beschadigingen aan het glas, stucwerk of vensterbank zo klein mogelijk houdt.

MILIEUVRIENDELIJK

Repareren is de milieubewuste keuze. Niet alleen omdat je met complete vervanging een hoop goed hout weggooit, maar ook omdat nieuwe (kunststof)kozijnen het milieu zwaarder belasten.

Upload foto’s van je eigen kozijn en laat je vrijblijvend adviseren.

0