Ontvang een gratis Mengmes t.w.v. €10,99 bij Kesler Zeist

Gefeliciteerd, Ricardo uit Oosterblokker wint de hoofdprijs!

Gefeliciteerd, Ricardo uit Oosterblokker wint de hoofdprijs!

Onze kerstactie met het prijzenrad is afgelopen. Bedankt voor de vele deelnames! We hebben gave prijzen weggegeven waaronder een aantal pakketten met meerdere reparatiemessen, verschillende kortingen en een gratis Houtversterker of Doseerpistool bij aankoop van een EAZYFIX® Houtrotvuller of Plamuur.

Winnaar prijzenrad

De kers op de taart was natuurlijk de hoofdprijs: een EAZYFIX® alles-in-één hout reparatieset! Deze prijs is gewonnen door Ricardo van Hurck. Een geweldige prijs die onze collega Patrick persoonlijk kwam brengen.

Droomwoning

Ricardo woont met zijn vrouw en vier kinderen in Oosterblokker, net buiten Hoorn. In augustus hebben zij een 100-jaar oude boerderij gekocht, waar nog veel aan geklust kan worden. Het is een prachtig, monumentaal pand met vele kozijnen. Een typische stolpboederij. Uniek, want deze zie je niet veel in Nederland. En daarom valt deze unieke stolpboerderij onder monumentenzorg. Bij dit monumentale pand horen veel regels over wat er wél en níet mag gebeuren met het pand. Verrot hout mag je bij zo’n oud pand niet zomaar vervangen, maar je mag het wel repareren. 

 

Ricardo en zijn vrouw waren op zoek naar een ruime woning, met vooral veel ruimte rondom het huis. Ze hebben hun droomwoning gevonden: een mooie lap grond, fruitbomen in de tuin en twee honden die familie van Hurck gezelschap houden. 

 

een boerderij met meer dan 20 kozijnen

In een ding is Ricardo duidelijk: een reparatie doe je meteen goed, of je doet het niet. Zo kwam hij na wat onderzoek terecht bij EAZYFIX. Hij was benieuwd naar de producten van EAZYFIX®  en zette deze dan ook meteen op zijn verlanglijstje. Met zijn verjaardag in juni kreeg Ricardo een alles-in-één hout reparatieset waardoor hij direct kon beginnen met klussen.

 

Met een grote boerderij met wel meer dan 20 kozijnen is het voor Ricardo nog een uitdaging om álle kozijnen te repareren. Het kost vooral tijd, maar Ricardo weet dat het gaat lukken om met EAZYFIX weer alles in perfecte staat te krijgen. Wij zijn blij dat deze prijs hieraan kan bijdragen! 

 

Wil jij de volgende keer ook kans maken op een toffe prijs? Blijf op de hoogte via onze Social Media kanalen of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Wie weet komen wij dan bij jou langs!

Winnaar EAZYFIX

DEEL:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

RECENTE BERICHTEN:

Het hout raakt op! Wat nu?

Ben jij tijdens de lockdown aan de slag gegaan met het in elkaar timmeren van een houten loungeset of een houten veranda? Dan is er een grote kans dat je het zelf al gemerkt hebt; er is een groot tekort aan hout in Europa!   Hout repareren De schaarste aan hout is deels ontstaan doordat de vraag naar

Gezien bij Mulder Maakt: EAZYFIX!

Dinsdag 4 februari was de Premium Houtrotvuller van EAZYFIX® te zien bij ‘Mulder Maakt’. Dennis Mulder ken je misschien van TV Eigen huis en tuin, Klussen met kijkers en van Klus Magazine.   Als klusser en huiseigenaar krijg je op ten duur te maken met houtrot. Dit kan onder andere in je kozijnen, daken of

Klussen met koud weer?

Brrr… aankomende week wordt het weer lekker koud in ons kikkerlandje. Buiten klussen met koud weer is geen goed idee. Zorg ervoor dat je even lekker warm binnenblijft!  Let goed op! Bij het gebruiken van de Houtrotvuller van EAZYFIX®️ is het van belang dat je het product gebruikt bij de juiste weersomstandigheden. Ons advies is om

Scroll naar top

Repareer alle muurschades in jouw huis in één handomdraai met de EAZYFIX® Premium Muurvuller. De Muurvuller zit in een handige koker met tuit, waardoor jij de Muurvuller direct in de muurgaatjes aanbrengt. Nu verkrijgbaar in onze webshop.