Plaats een Google review en maak kans op een cadeaubon

Plaats een Google review en maak kans op een cadeaubon

Op onze website beoordelen jullie ons gemiddeld al met een 4.48 uit de 5 sterren. Wij zijn enorm trots op dit resultaat en willen jullie bedanken voor alle mooie reviews en reacties die wij reeds ontvangen hebben!

 

Sinds kort zijn wij ook bezig met het verzamelen van reviews via Google. Daar hebben wij jullie hulp voor nodig! Klik op de button onder dit bericht en laat een review achter. Je zou ons er enorm mee helpen. Bovendien maak je ook kans op een Bol.com cadeaubon van €50 euro of een shoptegoed van €100 euro aan EAZYFIX© producten.
Bij iedere 25 Google reviews verloten wij één cadeaubon naar keuze.

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Nieuwe Collega: Welkom Monique!

Even voorstellen: Onze nieuwe Happy Customer Medewerkster Monique! Mijn naam is Monique Biben en ik werk sinds 14 februari bij EAZYFIX als Happy Customer Medewerker.

Nieuwe Stagiaire: Welkom Yolence!

Even voorstellen: Onze nieuwe sales stagiaire Yolence! Hi! Ik ben Yolence Bajarin (23), een derdejaars studente aan Fontys Hogescholen in Venlo. Momenteel studeer ik International

Nieuwe Collega: Welkom Maartje!

Onze stagiaire Maartje komt bij het EAZYFIX team Nadat ik mijn stageperiode succesvol heb afgerond met een 7,5 als eindcijfer, ben ik gevraagd om te