Nieuwe Collega: Welkom Maartje!

Nieuwe Collega: Welkom Maartje!

Onze stagiaire Maartje komt bij het EAZYFIX team

Nadat ik mijn stageperiode succesvol heb afgerond met een 7,5 als eindcijfer, ben ik gevraagd om te blijven werken als Online Marketeer bij EAZYFIX! Dat betekent dat ik na mijn stage nog één jaar zal blijven werken in dit leuke team en ik samen met Nina verantwoordelijk ben voor de Online Marketing. 
Ik zal 1 dag in de week bij EAZYFIX actief zijn. In deze tijd ga aan de slag met de social media, het onderhouden van de website, het schrijven van blogs zoals deze en nog veel meer! 

Ik heb er enorm veel zin in om na dit geslaagde half jaar als stagiaire te blijven werken als echte Marketeer en een hoop ervaring op te mogen doen! Ondertussen ben ik op school bezig met de eindfase en de minor, om na deze periode af te studeren. – Maartje

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Nieuwe Collega: Welkom Monique!

Even voorstellen: Onze nieuwe Happy Customer Medewerkster Monique! Mijn naam is Monique Biben en ik werk sinds 14 februari bij EAZYFIX als Happy Customer Medewerker.

Nieuwe Stagiaire: Welkom Yolence!

Even voorstellen: Onze nieuwe sales stagiaire Yolence! Hi! Ik ben Yolence Bajarin (23), een derdejaars studente aan Fontys Hogescholen in Venlo. Momenteel studeer ik International