Nieuwe Stagiaire: Welkom Maartje!

Nieuwe Stagiaire: Welkom Maartje!

Even voorstellen: Onze nieuwe marketing stagiaire Maartje!

Hi! Mijn naam is Maartje Vugts (21) en eind augustus ben ik begonnen met mijn stage op de Marketingafdeling van EAZYFIX. 

 

Ik studeer Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar en heb ik het enorm naar mijn zin op de opleiding! Ik ben erg blij dat ik stage mag lopen in het leuke team van EAZYFIX en ik kijk uit naar het aankomende half jaar. Het eerste onderzoek dat ik ga uitvoeren is het aanspreken van een nieuwe vrouwelijke doelgroep. Hiervoor maak ik een campagne op Facebook. Wie weet kom je mijn advertentie binnenkort wel tegen!

 

Buiten mijn studie om werk ik op de Broodafdeling bij de Albert Heijn, ben ik vrijwilligster bij de Scouting en bij de Goalball. Ik hou er dus van om druk bezig te zijn en ga nu met veel plezier bij EAZYFIX aan de slag. 

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Nieuwe Collega: Welkom Monique!

Even voorstellen: Onze nieuwe Happy Customer Medewerkster Monique! Mijn naam is Monique Biben en ik werk sinds 14 februari bij EAZYFIX als Happy Customer Medewerker.

Nieuwe Stagiaire: Welkom Yolence!

Even voorstellen: Onze nieuwe sales stagiaire Yolence! Hi! Ik ben Yolence Bajarin (23), een derdejaars studente aan Fontys Hogescholen in Venlo. Momenteel studeer ik International

Nieuwe Collega: Welkom Maartje!

Onze stagiaire Maartje komt bij het EAZYFIX team Nadat ik mijn stageperiode succesvol heb afgerond met een 7,5 als eindcijfer, ben ik gevraagd om te