Gezien bij Mulder Maakt: EAZYFIX!

Gezien bij Mulder Maakt: EAZYFIX!

Dinsdag 4 februari was de Premium Houtrotvuller van EAZYFIX® te zien bij ‘Mulder Maakt’. Dennis Mulder ken je misschien van TV Eigen huis en tuin, Klussen met kijkers en van Klus Magazine.

 

Als klusser en huiseigenaar krijg je op ten duur te maken met houtrot. Dit kan onder andere in je kozijnen, daken of in je deuren zijn. De meest voorkomende plek waar houtrot voorkomt is in je kozijnen. Vaak wordt er gedacht aan vervangen, maar repareren is in de meeste gevallen een betere optie! Repareren is duurzamer én voordeliger. In de video van Mulder Maakt stelde Dennis zichzelf de vraag: “Houtrot vervangen of repareren?” Als echte doe-het-zelver koos hij natuurlijk voor het repareren, niet alleen omdat dit goed zelf te doen is, maar ook omdat dit een stuk voordeliger is.

 

Meer weten over hoe Dennis Mulder precies zijn Houtrot repareert met EAZYFIX®? Hij legt het uit in de onderstaande video:

 

 

 

DEEL:

RECENTE BERICHTEN:

Nieuwe Collega: Welkom Monique!

Even voorstellen: Onze nieuwe Happy Customer Medewerkster Monique! Mijn naam is Monique Biben en ik werk sinds 14 februari bij EAZYFIX als Happy Customer Medewerker.

Nieuwe Stagiaire: Welkom Yolence!

Even voorstellen: Onze nieuwe sales stagiaire Yolence! Hi! Ik ben Yolence Bajarin (23), een derdejaars studente aan Fontys Hogescholen in Venlo. Momenteel studeer ik International

Nieuwe Collega: Welkom Maartje!

Onze stagiaire Maartje komt bij het EAZYFIX team Nadat ik mijn stageperiode succesvol heb afgerond met een 7,5 als eindcijfer, ben ik gevraagd om te